Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Абе каква Ф1 одете во кичево трки има во живо македонско првенство, втора трка во живо ќе гледате трка ете 3 класи, 125, 600 и 1000ccm.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
ovde stanuva zbor za 4 trkala i zatoa vo kicevo na 5 i 6 :helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе каква Ф1 одете во кичево трки има во живо македонско првенство, втора трка во живо ќе гледате трка ете 3 класи, 125, 600 и 1000ccm.

Си го прочитал насловов на темава?Напрајте формула па ќе дојдеме и ќе се палиме:salut:

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Ајде во Валенција можеби ќе добијат некое место овие сребрените коли. :)
Ако не зафркне Хамилтон на почеток или ако не го К.О. во боксот, се ќе е во ред.

Слушнав дека меѓуосовинското растојание на неговиот болид е помало од на другите, па затоа изгледа доби и 1во место. :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Што се деси сеа, не видов ? Миленко почна да паничи..." Овааа може да му донесе победа на Баричело...Оваааа не смее да му се случи на ваков голем клуб" ..

T

Tetro

Гостин

Што се деси сеа, не видов ? Миленко почна да паничи..." Овааа може да му донесе победа на Баричело...Оваааа не смее да му се случи на ваков голем клуб" ..
не знам ништо за Миленко, ѓи следам на FOX, со live timing од f1.com

К

кременко

Гостин
значи од секад мекларен знаел да направи некоја заебанција , али ако му е сеа нека :pusk:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Mило ми е за Баричело :namigna:
Отсекогаш ми бил симпатичен возач и некако секогаш во заден план за жал. Тоа е кога возеше со години зад грбот на Шуми.
Браво Баричело :cveke:

Mиленко те молам не пеј химни аман, те молам :icon_lol:

К

кременко

Гостин
Mило ми е за Баричело :namigna:
Отсекогаш ми бил симпатичен возач и некако секогаш во заден план за жал. Тоа е кога возеше со години зад грбот на Шуми.
Браво Баричело :cveke:

Mиленко те молам не пеј химни аман, те молам :icon_lol:
пак ке го стаат на you tube али добро ја вези химната у секој случај

а и мене ми е кејф за баричело,бидејки во ферари а и во брон е во втор план, али еве сеа со малце срека и по пет години се качи на највисокото место на пиедесталот:wink:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Честитки за Баричело... победа си е победа, иако мислам дека од Мекларен му ја поклонија без борба. Доколку беше правилно изведен боксот на Хамилтон, во најмала рака ке можевме да видиме дуел на патеката.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Штета...како можеше таква НЕорганизираност да имаше во McM питот?!?:nerv:
-А за човекот со име и презиме Лука Бадоер:zver:...Ќутук невиден,само срам на Ферари им донесе...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Штета...како можеше таква НЕорганизираност да имаше во McM питот?!?:nerv:
-А за човекот со име и презиме Лука Бадоер:zver:...Ќутук невиден,само срам на Ферари им донесе...

Незнам читав дека има најмногу настапи од сите можни тест возачи,а нема освоено бод.Убаво реков и на претходната страна најбољи е да го остават Кими да си вози без колега,тоа е најдоброто нешто.

ПС: не ја гледав денешната трка но како што гледам добро е.Кими не извади.

Kajgana Shop

На врв Bottom