Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Д кинг ис бек он д трек.....оу јеа.
Фала богу ќе гледам Ф1 сеа......не знам само што ќе се деси ако случајно...онака случајно Шумахер победи еднаш:wink:.

D

drle

Гостин
Ми се чини дека никогаш во историјата на формула немало толку талентирани возачи да се тркаат во една сезона како оваа, од Алонсо, Хамилтон, Фетел, Вебер.. и шлагот на тортата Шумахер. Иако бев еден од најголемите антифанови на Шумахер сепак мора да му се признае талентот кој што го поседува, а за валканите игри со кои ги освојуваше титулите може да се расправаме во друга прилика. Сезоната некако влегуваше во монотонија со Браун и нивната доминација, но последните две трки и враќањето на Шумахер мислам дека ќе ја направат една од подобрите сезони последиве 3 години. Никој не споменува дека оваа сезона сите помагала од техничка гледна точка се исфрлени, така што победата зависи најмногу од возачот, тука шумахер мислам дека има што да кажи поради тоа што неговите почетоци во формула беа во периодот кога болидите беа речиси исити како денешните (победата најмногу зависеше од возачот). Тука исто така треба да се потенцира и напредокот на Ферари на последната трка каде што имаше шанси за победа, можи да се случи шумахер и да победи некоја од наредните трки, иако и пласман на подиумот би била одлична работа.

Постов е инспириран од носталгија по старите добри времиња во формула кога имаше возбдувања и што да се види на трките, а не од позиција на фан на Шумахер или Ферари.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Не го туркаше само да го претрка (ти зборам за Хил), мораше он да биде прв, а Хил 4-5 или да земе титула. Сега ме сваќаш што ти зборам. Се ми се чини дека така беше, ако грешам извини :smir:
Искрајно да ти кажам не се сеќавам на таа трка многу од дамна е ама сепак било директна борба не е трето лице како што му правеле на Шуми и на многу други возачи. Шуми не е светец далеку од тоа и он има правено гомнарии еве една голема се газев од смеење кога го гледав клипот се потсетив на коментарите на табаковски и тој човек колку го мрзеше шумахер па уште мораше и часовник да му врачува. :tv:

Работава е зошто мајко не си ме абортирала :kesa:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Во 2 е трката? Или не е оваа недела?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Во 2 е трката? Или не е оваа недела?
Трка братче дури по 2 недели... тоа ти доаѓа на 21, 22 и 23 август, големата награда на Европа- Валенсија Шпанија.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Трка братче дури по 2 недели... тоа ти доаѓа на 21, 22 и 23 август, големата награда на Европа- Валенсија Шпанија.
мн одмори оваа сезона ,другар, Во валенсија пак да не изненадиме ,ништо чудно огромни подоврувања на болидот имаме:tv::toe:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
мн одмори оваа сезона ,другар, Во валенсија пак да не изненадиме ,ништо чудно огромни подоврувања на болидот имаме:tv::toe:

Сеа ќе видиш ферари мафиа.За 3недели ќе напраат вселенски брод.Се гледаме на тренинзи.А дека имате подобрувања имате али нема шанса да тепате на следнава трка.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Сеа ќе видиш ферари мафиа.За 3недели ќе напраат вселенски брод.Се гледаме на тренинзи.А дека имате подобрувања имате али нема шанса да тепате на следнава трка.
ај ке се видаме,ама право почнувате со црвенки што лошо напишав и јас не знам:toe::nerv:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ах бе ништо од радоста. :(
Баш се израдував што Ф1 станува интересна на крајот на сезоната ... сепак не. Шуми не се враќа :place:
Ајде ќе продолжиме да гледаме како послабите тимови ги мелат силните :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ајде пак дрвете го на Шуми :vozbud:

кој ќе вози сега?

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Тест возачот на Ферари, ветеранот Лука Бадоер ќе го менува Маса. Интересно е тоа што во последните 10 години е тест возач на Ферари, а од 1993 до 1999 има возено на 49 трки без да освои поен.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Тест возачот на Ферари, ветеранот Лука Бадоер ќе го менува Маса. Интересно е тоа што во последните 10 години е тест возач на Ферари, а од 1993 до 1999 има возено на 49 трки без да освои поен.
Баш оптимистички :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom