И да најдеш маска нема да биде оргинална + ќе треба и бел тач да ставаш ако веќе имаш црнбела маска за samsung s5260 star II ?
Сам неможеш, така да по мобилари отприлика иста е цената распрашај секако да декодирам T-Mobile Move Balance? работи само со сим од T-Mobile. или па каде да го декодирам, знае некој каде е најповолно?
Торте, контактирај ме за дилерска цена. Гледам вашиве сервисери некако не ја владеат опремата баш.Сам неможеш, така да по мобилари отприлика иста е цената распрашај се
Направи му фактори ресет т.е. форматЗначи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
Не ми дозволува да работам ништо. Преку некоја програма само.....има некоја програма па преку пц да го ресетирам?Направи му фактори ресет т.е. формат
Гарант има хард ресет на исклучен телефон со држење на копчињаНе ми дозволува да работам ништо. Преку некоја програма само.....има некоја програма па преку пц да го ресетирам?
Не постои за хуавејов хард ресет, само преку recovery доколку претходно има инсталирано да направи wipe или доколку е возможно во прилагодувања, приватност erase phone.Гарант има хард ресет на исклучен телефон со држење на копчиња
пробај Volume Up + power на исклучен или Volume Down + power
Гарант има хард ресет на исклучен телефон со држење на копчиња
пробај Volume Up + power на исклучен или Volume Down + power
СреденоНе постои за хуавејов хард ресет, само преку recovery доколку претходно има инсталирано да направи wipe или доколку е возможно во прилагодувања, приватност erase phone.
Ако не успее и му се брза, нека помине кај мене во сервис за некои 2 до 5 минути ќе го средам. Не наплаќам многу![]()
Нема бесплатна и јас барам веќе 2 ипол годиниzdravo
dali moze nekoj da mi pomogne za dekodiranje na Nokia E 63
type:RM-437
Model: E63-1
Imei: 354329044062466
vo mobil-servis mi baraat 25 evra
dali ima nekakva shansa za besplatno dekodiranje.