Да, ти пратив пп со цена.Necrophilia дали ставаш српски/хрватски јазик на телефони (SEW800i), и го дадов на баба ми и мачно и е на жената со англиски
Си декодирал до сега или?Секако дека може,во било која мобилара,200-300 денари и за некој саат/ден ќе ти е готов
Добро ли е телефончето и дали има ридер за читање електронски книги?здраво,имам LG Optimus Me P350 со Android 2.2.2 Foyo од вип ми е земен и сакам да го декодирам и ако може нешто Upgrаde на Androidot да му напраам или некои теми да ми кажете..позз
неам појма,скаран сум со книгите јаДобро ли е телефончето и дали има ридер за читање електронски книги?
Не бре,каде имам искуство јас со декодирање,ама тоа што сум слушал/читам кажувам колку знамДа, ти пратив пп со цена.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 14:36 ---
Си декодирал до сега или?
не знам каде точно прочитав но декодирање на ајфон било СТО ЕВРА!Сешто пишуваат и збора луѓе, освен тоа Мобилната Технологија е доста комплексна, постојат телефони и 5/8 години стари што до ден денес сеуште не постои никаква солуција да се декодираат, има телефони каде се наплаќа и 11 до 14.000 денари само за декодирање. Точно е тоа дека од пре 2 години почнаа некои да се колат и да даваат бесплатни алгоритми и кодови, но тоа е за low end алкатели и зте - и тоа само за некои оператори и заштити, што им ја пробиле датабазата. Ајде најди ми бесплатен код за нокиа N97 ili 6303 еве на пример
хахахаха и ти ли ццц?Кого и да прашам исто одговаранеам појма,скаран сум со книгите ја
Купи си нов па и ти,што ќе го чекаш со денови и недели да ти го направат боље купи си новмоторола в3 ми падна, после падот не работат ни 2та екрани.. се исплати да се прави или да го баталам.. ?
едит: направен. не беше ништо страшно, беше откачен флетот.моторола в3 ми падна, после падот не работат ни 2та екрани.. се исплати да се прави или да го баталам.. ?
Treba da se vidi kako izgleda tacot, ako se razbiras da go otvoris da go slikas pa da pobaramekolku kosta da se smene touch na iphone 4 kineski Model: F8+++
teskoTreba da se vidi kako izgleda tacot, ako se razbiras da go otvoris da go slikas pa da pobarame
a da go slikam telefonottesko
Ima milion modeli na kineski ajfoni, aj ke ti pisam na PPtesko
--- надополнето: 30 мај 2012 во 23:38 ---
a da go slikam telefonot