Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Shur1keN

Hard Gamer
Член од
27 март 2012
Мислења
60
Поени од реакции
12
здраво,имам LG Optimus Me P350 со Android 2.2.2 Foyo од вип ми е земен и сакам да го декодирам и ако може нешто Upgrаde на Androidot да му напраам или некои теми да ми кажете..позз

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Necrophilia дали ставаш српски/хрватски јазик на телефони (SEW800i), и го дадов на баба ми и мачно и е на жената со англиски :)
Да, ти пратив пп со цена.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 14:36 ---
Секако дека може,во било која мобилара,200-300 денари и за некој саат/ден ќе ти е готов :)
Си декодирал до сега или?

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
здраво,имам LG Optimus Me P350 со Android 2.2.2 Foyo од вип ми е земен и сакам да го декодирам и ако може нешто Upgrаde на Androidot да му напраам или некои теми да ми кажете..позз
Добро ли е телефончето и дали има ридер за читање електронски книги?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Да, ти пратив пп со цена.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 14:36 ---

Си декодирал до сега или?
Не бре,каде имам искуство јас со декодирање,ама тоа што сум слушал/читам кажувам колку знам :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Сешто пишуваат и збора луѓе, освен тоа Мобилната Технологија е доста комплексна, постојат телефони и 5/8 години стари што до ден денес сеуште не постои никаква солуција да се декодираат, има телефони каде се наплаќа и 11 до 14.000 денари само за декодирање. Точно е тоа дека од пре 2 години почнаа некои да се колат и да даваат бесплатни алгоритми и кодови, но тоа е за low end алкатели и зте - и тоа само за некои оператори и заштити, што им ја пробиле датабазата. Ајде најди ми бесплатен код за нокиа N97 ili 6303 еве на пример :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
моторола в3 ми падна, после падот не работат ни 2та екрани.. се исплати да се прави или да го баталам.. ?

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
Сешто пишуваат и збора луѓе, освен тоа Мобилната Технологија е доста комплексна, постојат телефони и 5/8 години стари што до ден денес сеуште не постои никаква солуција да се декодираат, има телефони каде се наплаќа и 11 до 14.000 денари само за декодирање. Точно е тоа дека од пре 2 години почнаа некои да се колат и да даваат бесплатни алгоритми и кодови, но тоа е за low end алкатели и зте - и тоа само за некои оператори и заштити, што им ја пробиле датабазата. Ајде најди ми бесплатен код за нокиа N97 ili 6303 еве на пример :)
не знам каде точно прочитав но декодирање на ајфон било СТО ЕВРА!:eek:
неам појма,скаран сум со книгите ја :D
хахахаха и ти ли ццц?Кого и да прашам исто одговара :)
--- надополнето: 28 мај 2012 во 13:42 ---
моторола в3 ми падна, после падот не работат ни 2та екрани.. се исплати да се прави или да го баталам.. ?
Купи си нов па и ти,што ќе го чекаш со денови и недели да ти го направат боље купи си нов :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
едит: направен. :) не беше ништо страшно, беше откачен флетот. :)

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
здраво имам еден проблем па во врска со него малку ке ви објаснам
-модел c-5
-марка Nokia

проблем, камерата несака да отвара, кога стискам на типката да влезам во камера пробува да влезе но ме врака назад
пробав инсталирав нов софтвер за тој модел и истиот проблем...вика се случи неочекувана грешка (и ја тоа викам :D)

мал совет......не ми се носе на сервис ако сервисот чини 4 цифрена вредност....оти веке од септември ке земам нов.....така да ако знае некој нека се јави......

Kajgana Shop

На врв Bottom