Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
By Me напиша:
a jas sto da pramimam motorola v220 i ne mozam da zboram, ni slusam ni me slusaat TE MOLAM POMOGNI MI
pa idi u servis da ti smenat mikrofon i zvucnik. Osven ako namest zvucnik ne ispadne flet kabel. Sabajlevo t.e. pred 15 min imav eden takov problem so V300 motorola ni mic ni zvucnik ne rabotese... zvucnikot bese pun so prasina i zelezni ostatoci i beshe skinata cipata a mikrofonot mu bea skrseni nodzinjata... 400 denari go cinese se komplet tipot.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
sasha напиша:
A dali zanes nekoj taen kod za Motorola V360?
pobarajte na internet bre... iako ova e eden od najstarite kodovi... mislam deka funkcionira na site postari modeli *#udri go od zid# - toa ti e za master reset dokolku ti koci ili nesto dr te dupi.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
btw, se zezam... za motorola nema nesto mnogu zaebancii - znaete voena telekomunikacija ne smee da ima mnogu finti.... ali pak zatoa ima edno besplatno programce sto mozete totalno da si go haknete telefonot se vika P2k Moto smart... mozes sto sakas da mu prais na telefonot duri i sam srpski da si stajs..

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
едно прасање

да не знае некој колку чини декодиранје на нокиа 8800 од американска фрекфенција на наша ??

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
[acko]® напиша:
едно прасање

да не знае некој колку чини декодиранје на нокиа 8800 од американска фрекфенција на наша ??
8801 во 8800, само кажи ми силвер серија ти е или широко?

ако тие силверот многу тешко се наогаат делови последен пат пред нова година ја правевме оваа мутација тогаш чинеше околу 50/60 евра сега би требало да е поефтино.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
abe kaj da go znam kakov e. ja go gledam crn e titaniumski i so drugo znam. ali ako e do 100 evra ne e problem. pa na tel od 900evra vajlda nema da se cigancam za uste 50evra i da bide tob. inace fala za pomosta !!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако ти е црн тогаш ти е Широко... до сега никад не сум го правел ова на широко... т.е. никад несум ни отворил широко... знам дека има мала измена хардверски има појака камера и плус уште некои функции. Да така ако преживеам следниве два дена т.е. не добијам мозочен удар или срцев удар помини кај мене во мобилара ако си од Ск.

да ти кажам искрено нема нешто што не може да се направи на светов... и на пола телефон да ми донесеш може да се напраи. Само се си има своја цена.

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Земав K750i пред 2 недели, и имам некои проблеми со софтверот. Понекогаш се кочи, не покажува анимации, неможам да влезам во фолдерот со игри кои се инсталирани на самиот телефон, во принцип имам проблем со меморијата на телефонот. Најдов на интернет начин да видам кој firmware го имам. Firmware-от R1AA008 е инсталиран на телефонот, како што гледав има по 3-4 нови изданија на firmware. Пробав да го сменам со помош на Update Service од Sony Ericsson, но тој ми дава порака дека го имам најновиот софтвер. Дали знаеш што би можело да биде проблемот?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
напрај му фулл фактори ресет. ако не ти помогне 500 денари ти е флешување.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
т.е. ако ти е под гаранција однеси го таму каде што ти е даден телефонот треба бесплатно да ти го средат.

Тоа што има најнов софтвер не значи дека е подобар од претходниот. Јас за К750 кога флешувам користам флеш стар година ипол мегу првите 2-3 верзии али затоа е без багови.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
овие новите верзии се нафурале како демек појака камера... полесно мени... појке апликации да инсталира... појак блутут и забораваат дека треба да биде што поедноставен софтверот за да работи побрзо и без кочење...

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Ај ќе пробам нешто. Сепак фала

Necrophilia

Член од