imam sony ericsson z520i na preklop,i ima problemi so displejot (vnatresniot)t.e. se javuva samo bela povrsina ili trepka. za servis mi pobaraa 1500den. i neznam dali mi se isplati da go pravam. ako ima nekoj so se razbira u servisiranje,za poeftina cena...povelete...pozz
1400 денари, ако не ти се исплати - продај го на пазарче. :wink:
ОН топик: мислиш вака
абе и тоа шо викаш сам да напраам имам и програмата нокиа софтвер апдејтер и туторијали, али незнам кој ми рече као најновиот апдејт не бил нешто добар испробан ... ама шо знам ај ке го почекам некро да каже он ми е по елоквентен ... леле каков збор
:salut:
на што ви личам јас бе, алооо

незнам дали е бољи поновата верзија ама ако не ти се допаѓа таа верзија можам слободно било која верзија да ти ја инсталирам потоа т.е. да ти го исфлешувам телефонот со било која верзија, тоа задоволство би коштало 10 евра за bb5ките.
за апдејт - не се замарам со такви работи, најди некој од форумов ако сакаш почасти го кафе - отидете во интернет кафе за помалце од 40 минути ке ти го апдејтуе се што ти треба е само дку-2 или ца-53 кабелче.
Јас се замарам само со кризни ситуации, а не со шминкање.:wink:
п.с. малце им е бавен серверот ама
http://www.forum.nokia.com/ ке најдеш се информации дали последнито е најдобар или која верзија е најдобра, пример ако имаш 5.5.0.5 верзија а најновата е 6.х.х.х. а си прочитал дека најдобрата е 5.5.0.9 - 600 денари во рок од 2 ипол саати