Дали имаш некаква футрола за телефонот?Здраво, имам проблем со мојот мобилен телефон Sony Xperia Tipo веќе неколку пати се случува при звонење да не можам да одговорам на повиците т.е слајдерот за одговарање на повиците се враќа назад. Совети ?
Толку е и сега. Топ услуга, телефонот супер си работи, фала на инфо!Во Алфа мобил, пред Водњанска трафиките од лево, јас кога прашував беше 900 денари за форумџии. Тоа беше септември-октомври, сега не знам дали е толку.
За колко време ти го направиа ?Толку е и сега. Топ услуга, телефонот супер си работи, фала на инфо!
Не немам футрола за телефонот,а инаку проблемот го решив со update на софтверот.Дали имаш некаква футрола за телефонот?
Го направив , немав многу работи на телефонот зачувани , а и немав нешто апликации таква работа , контактите ми беа зачувани на мемориската , така да во целост добро испадна , инаку 2 саати пробував преку gmail нејќеше , лошо е сеа шо се ќе треба да абдејтувам од почеток , али мала работа е тоа .. фала на помошта .исклучи го телефонот, во исто време притисни ги power копчето и копчето за зголемување на звук, ќе ти излезе мени од каде треба да одбереш factory reset. (низ менито се движиш со копчињата за звук а одбираш со power копчето). Имај на ум дека вака ќе ти се избрише се што имаш на телефонот. Доколку имаш битно работи пробај да си ја ресетираш лознката на gmail.
Rabotam od doma, zatoa i cenite se povolniКај ти е мобиларата?
извини, малце касно враќам за саат-саат и пол беше готов.За колко време ти го направиа ?
извини, малце касно враќам за саат-саат и пол беше готов.За колко време ти го направиа ?
Ок фала. Ме интересираше бидејки не сум од Скопје а ако идам неможам да останам повеке од неколку часа дали ке биде готов. А овие тука не знаат да го напрат.извини, малце касно враќам за саат-саат и пол беше готов.
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:59 ---
извини, малце касно враќам за саат-саат и пол беше готов.