Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
4 март 2013
Мислења
47
Поени од реакции
16
Здраво, имам проблем со мојот мобилен телефон Sony Xperia Tipo веќе неколку пати се случува при звонење да не можам да одговорам на повиците т.е слајдерот за одговарање на повиците се враќа назад. Совети ?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Здраво, имам проблем со мојот мобилен телефон Sony Xperia Tipo веќе неколку пати се случува при звонење да не можам да одговорам на повиците т.е слајдерот за одговарање на повиците се враќа назад. Совети ?
Дали имаш некаква футрола за телефонот?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Во Алфа мобил, пред Водњанска трафиките од лево, јас кога прашував беше 900 денари за форумџии. Тоа беше септември-октомври, сега не знам дали е толку.
Толку е и сега. Топ услуга, телефонот супер си работи, фала на инфо! ;)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Имам еден голем проблем, имам huawei harley 8180 , на телефонот имав стаено pattern , и денеска бев нагости кај едни роднини , малецко дете имаат , додека не сум гледал да го земел телефонот од масата и да пробувал да го отклучува , да си поврзува цело време , ми се појави едно дека многу пати сум пробал да го отклучам и треба да внесам gmail и пасворд , е сеа пасвордот не го знам а емаилот го знам , пробув нешто се најавив на гмаилот пробував али не бива , на телефонот нема уклучено интернет . Незнам шо да праам , некој може ли да помогне ,ако се разбира во вакви работи ?

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
исклучи го телефонот, во исто време притисни ги power копчето и копчето за зголемување на звук, ќе ти излезе мени од каде треба да одбереш factory reset. (низ менито се движиш со копчињата за звук а одбираш со power копчето). Имај на ум дека вака ќе ти се избрише се што имаш на телефонот. Доколку имаш битно работи пробај да си ја ресетираш лознката на gmail.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
исклучи го телефонот, во исто време притисни ги power копчето и копчето за зголемување на звук, ќе ти излезе мени од каде треба да одбереш factory reset. (низ менито се движиш со копчињата за звук а одбираш со power копчето). Имај на ум дека вака ќе ти се избрише се што имаш на телефонот. Доколку имаш битно работи пробај да си ја ресетираш лознката на gmail.
Го направив , немав многу работи на телефонот зачувани , а и немав нешто апликации таква работа , контактите ми беа зачувани на мемориската , така да во целост добро испадна , инаку 2 саати пробував преку gmail нејќеше , лошо е сеа шо се ќе треба да абдејтувам од почеток , али мала работа е тоа .. :) фала на помошта .

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Рут на T-Mobile Move Balance aka Huawei U8600 некој има направено? Некро/Торте?

И уште едно прашање. Телефонот ми е откодиран, дали после рутот ке се кодира пак самиот или тоа нема врска?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
извини, малце касно враќам :) за саат-саат и пол беше готов.
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:59 ---

извини, малце касно враќам :) за саат-саат и пол беше готов.
Ок фала. Ме интересираше бидејки не сум од Скопје а ако идам неможам да останам повеке од неколку часа дали ке биде готов. А овие тука не знаат да го напрат.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Дали може некој да ми каже цена за замена на proximity сензор за хтц оне х? благодарам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom