3.2?Neodamna si kupiv Xperia U i imase android 3.2.Tel bese odlicen se dodeka ne izleze android 4.0.Preku programata sto e za PC mu dadov update.Tel ne e ist kako so prethodniot android.Pri otvaranje na poraki,povici itn malku zakocuva.Toa ne se slucuvase so 3.2.Dali ima resenie nekoe kako da se popravi ova ili vo kraen slucaj ako moze da se vrati 3.2?
greska sum napisal!2.3 bese androidot3.2?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Ако ти е само тачот имам ама ако е + екранот скршен ако не покажува слика ... тоа е проблемИмам HTC G1 ми падна и се скрши екранот,го однесов на мајстор рекоа дека вакво HTC во Македонија немаат видено,дали знае некој сервис да му сменат екран.Позз...
Во Алфа мобил, пред Водњанска трафиките од лево, јас кога прашував беше 900 денари за форумџии. Тоа беше септември-октомври, сега не знам дали е толку.Декодирање на HTC One V од Т-мобиле?! Колку би чинело и каде би го направиле најдобро? (да не го заебат телефонот) Исто така, и колку време треба за таква работа?
Види нешто софтвер да не е , направи фактори ристе, флешувај одново, некои такви работи.Здраво, имам HTC Desire S. Се случува од време на време (2-3 пати на ден ) да ми се гаси телефонот. Го вклучувам работи некое па повторно ќе се изгаси. Чаре?