Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Дали знаете колку од прилика би чинело декодирање на ZTE Kis Lite, од вип?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
хвала брате, мислим ни си требао јеботе, хвала

Член од
29 септември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
12
Дај предложете некоја страна за декодирање на телефони ... ми треба за Моторола XT610 и Ајфоун!

Член од
8 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Neodamna si kupiv Xperia U i imase android 3.2.Tel bese odlicen se dodeka ne izleze android 4.0.Preku programata sto e za PC mu dadov update.Tel ne e ist kako so prethodniot android.Pri otvaranje na poraki,povici itn malku zakocuva.Toa ne se slucuvase so 3.2.Dali ima resenie nekoe kako da se popravi ova ili vo kraen slucaj ako moze da se vrati 3.2?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Neodamna si kupiv Xperia U i imase android 3.2.Tel bese odlicen se dodeka ne izleze android 4.0.Preku programata sto e za PC mu dadov update.Tel ne e ist kako so prethodniot android.Pri otvaranje na poraki,povici itn malku zakocuva.Toa ne se slucuvase so 3.2.Dali ima resenie nekoe kako da se popravi ova ili vo kraen slucaj ako moze da se vrati 3.2?
3.2?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Член од
14 септември 2012
Мислења
94
Поени од реакции
12
Имам HTC G1 ми падна и се скрши екранот,го однесов на мајстор рекоа дека вакво HTC во Македонија немаат видено,дали знае некој сервис да му сменат екран.Позз...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам HTC G1 ми падна и се скрши екранот,го однесов на мајстор рекоа дека вакво HTC во Македонија немаат видено,дали знае некој сервис да му сменат екран.Позз...
Ако ти е само тачот имам ама ако е + екранот скршен ако не покажува слика ... тоа е проблем :(
ај пиши па ако е екран ќе се потрудам да ти најдам

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Декодирање на HTC One V од Т-мобиле?! Колку би чинело и каде би го направиле најдобро? (да не го заебат телефонот) Исто така, и колку време треба за таква работа?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Декодирање на HTC One V од Т-мобиле?! Колку би чинело и каде би го направиле најдобро? (да не го заебат телефонот) Исто така, и колку време треба за таква работа?
Во Алфа мобил, пред Водњанска трафиките од лево, јас кога прашував беше 900 денари за форумџии. Тоа беше септември-октомври, сега не знам дали е толку.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Имам huawei u8180 и го брикнав или како се вика кога пробувам да го уклучам цел екран е цран и еднаш вибрира.
Има ли некој начин да си го оправам сам или никако?

Член од
2 март 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Здраво, имам HTC Desire S. Се случува од време на време (2-3 пати на ден ) да ми се гаси телефонот. Го вклучувам работи некое па повторно ќе се изгаси. Чаре?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Здраво, имам HTC Desire S. Се случува од време на време (2-3 пати на ден ) да ми се гаси телефонот. Го вклучувам работи некое па повторно ќе се изгаси. Чаре?
Види нешто софтвер да не е , направи фактори ристе, флешувај одново, некои такви работи.

Член од
29 септември 2011
Мислења
247
Поени од реакции
394
Samsung galaxy y pro купен од Т-мобиле па ми треба некој код за отклучување на сите мрежи има некој Free Code ?? ????

Kajgana Shop

На врв Bottom