Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
samsung_exhilarate_full.png Од пред два дена го земав телефонов..и не планирам да го менувам едно ДВЕ години :D Истите карактеристики ко Самсунг С2 само помал екран и лудница од 1750 милиампер часа батерија :drk: друга добра работа солидна пет мегапикселна камера

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
517
Поени од реакции
220
Ако може некој да ми каже како се декодира iphone 4s на ios 6 или колку би ме чинело да го однесам кај некој сервисер

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ако може некој да ми каже како се декодира iphone 4s на ios 6 или колку би ме чинело да го однесам кај некој сервисер
Пред некој ден ми спомнаа дека декодирале 4S купен кај нас за употреба во странство. Платиле 1500 денари. Прашај го Торте, може декодира и он.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Може со x-sim да работи на други мрежи, цената е погоре наведена

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
Прегледај го приврзокот 53330Од пред два дена го земав телефонов..и не планирам да го менувам едно ДВЕ години :D Истите карактеристики ко Самсунг С2 само помал екран и лудница од 1750 милиампер часа батерија :drk: друга добра работа солидна пет мегапикселна камера
колку пари го зема и од која страна ?
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 20:29 ---
http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S-II-4G-SPH-D710-16GB-White-Sprint-Smartphone-Clean-ESN-/261134792668?pt=Cell_Phones&hash=item3cccd8b7dc

нека пише некој ако знае дали може да се декоира овој телефон за да се користи кај нас???

A

Avenger99

Гостин
Прегледај го приврзокот 53330Од пред два дена го земав телефонов..и не планирам да го менувам едно ДВЕ години :D Истите карактеристики ко Самсунг С2 само помал екран и лудница од 1750 милиампер часа батерија :drk: друга добра работа солидна пет мегапикселна камера
Samsung Galaxy S Blaze 4G?Ако е тој од каде го зема и колку пари?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Колку чини да се смени рснато стакло на iPhone 3GS? Се менува само стакло или заедно со дисплејот?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Колку чини да се смени рснато стакло на iPhone 3GS? Се менува само стакло или заедно со дисплејот?
Имаш ПП, се менува само тачот или ти што го викаш стаклото :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Колку пари и каде може да се декодира HTC Desire X - работи само на T-Mobile ?

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
колку пари е стакло за sony xperia p??,ми падна вчера се скрши,дисплејот е добар само тоа ми пукна..

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Имам HTC Sensation и пред некој ден престана да работи Wifi-то. Не се уклучува воопшто, а некогаш кога ќе се уклучи се поврзува на мрежата ама пак се исклучува. Го однесов во Т- Мобиле арно ама гаранцијата не ми важи затоа што сум го декодирал. Нивната дијагноза е "грешка во мрежа". Каде можам да го поправам и колку би коштало ?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Дали знае некој како да се одкодира Алкател ОТ 355 мислам од Вип е купен за да работи со Оне. Бара нетворк ки, валјда е кодиран?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Дали знае некој како да се одкодира АлкателОТ 355 мислам од Вип е купен за да работи со Оне. Бара нетворк ки, валјда е кодиран?
Никој? Бара нетворк клуч затоа сакам да прашам дали треба само код да се напише или да се носи на декодирајне?

Kajgana Shop

На врв Bottom