Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
1200 denari@Савов, приватна порака.
1200 denari@Савов, приватна порака.
Телефонот е тој ама батеријата треба да е 6 контакти, ај баш провери дали е со 4 или 6 и пиши ми
во право си. со 6 е. Се наоѓа и колку пари ако се наоѓа?Телефонот е тој ама батеријата треба да е 6 контакти, ај баш провери дали е со 4 или 6 и пиши ми
Неможам да ти пишам ПП, ај пиши ми нешто па ќе ти вратам ППво право си. со 6 е. Се наоѓа и колку пари ако се наоѓа?
Кој телефон заборави да пишеш, не е една цена и една иста работа кај ситедали знае некој да декодира мобилен и колку пари чини позз
Смени пак, или најдобро стави си Cyanogen mod 2.2 Android подобар е од официјалниот 2.1Zdravo imam problem pravev official update na LG gt540 na android 2.1 i sea ko ke go uklucam tel. mi javuva force close i process.android.phone has stop working, so e problemot ?
Фала ама го средив ако има некој ваков проблем нека праша п.с. ако сакаш прати ми линк за cyanogen mod 2.2 поззКој телефон заборави да пишеш, не е една цена и една иста работа кај сите
--- надополнето: Jun 26, 2011 12:26 AM ---
Смени пак, или најдобро стави си Cyanogen mod 2.2 Android подобар е од официјалниот 2.1
Повели ЛИНКФала ама го средив ако има некој ваков проблем нека праша п.с. ако сакаш прати ми линк за cyanogen mod 2.2 позз
Oригинален полнач користиш?T-Mobile G@ Touch (HTC Hero) се полни само од компјутер, ама не сака и со полнач на струја приклучен, кој би знаел може да ми пише.
Да, полни 2-3 секунди и прекинува. На компјутер нема гајле.Oригинален полнач користиш?
Пробај со друг полнач, смени ром/напрај апдејт нешто ... ако не сервисДа, полни 2-3 секунди и прекинува. На компјутер нема гајле.
А каде може да му направам сервис да ми го средат? Кажи ми или пиши ми во ПП.Пробај со друг полнач, смени ром/напрај апдејт нешто ... ако не сервис