- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 78
103-ти на англиски јазик и книжевност... Јеее влегооов!
103-ти на англиски јазик и книжевност... Јеее влегооов!
dali nekoj ima od clenovite sto sega se zapisal na filoloski jas mnogu sum bidejki sum bila 190ta na spisokot a samo 160 se primaat na angliski jazik i knizevnost dali ima sansi da se prosiri kvotata ili nesto drugo , ako ne me primat sto ke pravam ? PLEASE HELPP!!!
auuu kakov ruski , mi rekoa tie flamite na salter kazi vtora opcija i jas rekov francuski so angliski pa ako me prefrlat na toa uzasnoo.
i ne e fer 7 boda mi imaa skrateno trebase da si imam 80 a imav 73
ako ne me prim,at ubicuseeeeeeeee
Убаво ти кажа CafeDelMar поднеси си приговор на студентски и готово. Ако и тоа не ти успее можеш да се запишеш вонредно. Ти треба само лекарско или потврда за работен однос. А лекарско се вади во студентската амбуланта..за 1300 денари решен проблем.auuu kakov ruski , mi rekoa tie flamite na salter kazi vtora opcija i jas rekov francuski so angliski pa ako me prefrlat na toa uzasnoo.
i ne e fer 7 boda mi imaa skrateno trebase da si imam 80 a imav 73
ako ne me prim,at ubicuseeeeeeeee
Девојче приговор се поднесува на студентски. А ако сакаш да пробаш вонредно си ги носиш документите во наредниот уписен рок и се пријавуваш за вонредно студирање.treba direkno vo fakultetot da podnesam , taka?
treba direkno vo fakultetot da podnesam , taka?
Ако не те примаат,оди на втор уписен рок како вонредна,па покасно ако сакаш да бидеш редовна ќе се префрлиш.
Сето тоа ќе те кошта 1300 за лекарско и некои 2000 за префрлување (ако несакаш да останеш вонредно).
Треба да се ангажираш повеќе,преку пријатели и познаници,неможеш така да седиш и да чекаш само да се среди.Ужас се бирократските работи на факултет ако не земеш да ги средуваш на време.