- Член од
- 26 октомври 2012
- Мислења
- 2.535
- Поени од реакции
- 3.362
И која е логиката да полагаш на двата јазика има некој праено тест или дали има некој што може да ме упати како ќе изгледа тестот да видам барем нешто од нешто ?да, точно е
И која е логиката да полагаш на двата јазика има некој праено тест или дали има некој што може да ме упати како ќе изгледа тестот да видам барем нешто од нешто ?да, точно е
па зашто и двата јазика ќе ги учиш на исто нивоИ која е логиката да полагаш на двата јазика има некој праено тест или дали има некој што може да ме упати како ќе изгледа тестот да видам барем нешто од нешто ?
Треба да се дава само англиски затоа што тој ти е прв јазик ,таму гледам се учи и македонски да не треба и македонски да ни дадат во тестот па да биде растур систем .па зашто и двата јазика ќе ги учиш на исто ниво
тоа зар лошо е?А јас да прашам има некој инфо колку се пријавени за пит?
вчера само до 11 саатот беа 50-тина души.
А јас да прашам има некој инфо колку се пријавени за пит?
вчера само до 11 саатот беа 50-тина души.
ама добро, на ПИТ за 3 катедри на еден шалтер се пријавуваа, а за книжевност имаа посебен шалтерНа ПиТ имаше повеќе пријавени од книжевност, а и се чекаше на ред повеќе.
Епа добро сигурно не е кога само 30 души примаат. Лин и ти си бруцош на ПИТ, зашто гледам си немаш гајле?тоа зар лошо е?
Ако ме примат, ќе бидамЕпа добро сигурно не е кога само 30 души примаат. Лин и ти си бруцош на ПИТ, зашто гледам си немаш гајле?
што избра? англиски и германски? и како иде тоа - англиски и француски примаат 30 и англиски и германски 30 или од двете ќе примат заедно 30. Ме збунивте со ова 3 катедри.Ако ме примат, ќе бидам
Англиски и француски одбрав. А инаку, за англиски прв примаат 50, а за француски и германски прв мислам дека 30 за секоја. Ова е вкупно, приватна и државна.што избра? англиски и германски? и како иде тоа - англиски и француски примаат 30 и англиски и германски 30 или од двете ќе примат заедно 30. Ме збунивте со ова 3 катедри.
ќе ми покажуваш утреАнглиски и француски одбрав. А инаку, за англиски прв примаат 50, а за француски и германски прв мислам дека 30 за секоја. Ова е вкупно, приватна и државна.
никакоќе ми покажуваш утре
5 прашања како за двојка?никако
Ќе ти кажам 3 точни, 2 грешни. Ти снајди се5 прашања како за двојка?