- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
На истите, книгите и скриптите од Антика I и II им фаќаат прашина. Па, тоа е.имам слушнато дека Наде Проева била најзаебана од сите..
На истите, книгите и скриптите од Антика I и II им фаќаат прашина. Па, тоа е.имам слушнато дека Наде Проева била најзаебана од сите..
Студиска програма за филозофијаНа филозофија шо се учи I и II семестар? Има ли нешто друго освен историја?
Слабо некако, изгледа сме самиА за на историја на уметност?
Колешке, нема да биде страшно, верувај )Aj бе некој да ми одговори дали е тешко на филозофија? Бараат ли многу?
Аман, нема ни еден колега на форумов од милион зачленети.
Има информации, зависи на што си, на пример филозофите треба да одат во предавална 8 во 12 часот, а психолозите амфитеатар 2 во 12, сите сме од 12 часот )Абе нема никакви информации за првиов ден кај треба да идеме, шо треба да праиме. Ни распоред на предавања ни ништо... знае некој нешто?
А тие што се Безбедност, Одбрана и Мир?Има информации, зависи на што си, на пример филозофите треба да одат во предавална 8 во 12 часот, а психолозите амфитеатар 2 во 12, сите сме од 12 часот )
Ја сум чиста историја, ај кажи ми ако знаеш и линкче ако има негдеИма информации, зависи на што си, на пример филозофите треба да одат во предавална 8 во 12 часот, а психолозите амфитеатар 2 во 12, сите сме од 12 часот )