Филозофски факултет

H

HoT IcE

Гостин
А овој толку ли не го бива? o_O Мислев дека со подебели врски кога ќе завршам би ме ставиле со тек на време на убаво работно место :) а и доколку е признаен и во странство би заминал..
Со дебели врски можеш и архитект денес да бидеш. Не знам колку го бива или не го бива, не сум правел муабет, ама ко секјурити сигурно ќе можеш да работиш и овде.:icon_mrgr:

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.982
Поени од реакции
2.933
Со дебели врски можеш и архитект денес да бидеш. Не знам колку го бива или не го бива, не сум правел муабет, ама ко секјурити сигурно ќе можеш да работиш и овде.:icon_mrgr:
Абе па ти со тоа секјурити секјурити :D за секјурити не ти треба ни основно, посебно за по дискотекиве, само малку напумпај се и тоа е тоа :D

H

HoT IcE

Гостин
Абе па ти со тоа секјурити секјурити :D за секјурити не ти треба ни основно, посебно за по дискотекиве, само малку напумпај се и тоа е тоа :D
Кога ќе размислиш денес за ништо не ти треба факултет, ни основно. Само добра потковица, ова де..партија.:icon_lol:

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Луѓе, дали има некој било какви информации за филозофија на филозофски? Ако има ве молам да ми пише или да реплицира тука. Решена сум да одам филозофија, од се најмногу ми оди и најголеми симпатии имам кон тоа. Не знам што друго да се запишам :|

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Луѓе, дали има некој било какви информации за филозофија на филозофски? Ако има ве молам да ми пише или да реплицира тука. Решена сум да одам филозофија, од се најмногу ми оди и најголеми симпатии имам кон тоа. Не знам што друго да се запишам :|
Какви информации бараш поточно?

http://fzf.ukim.edu.mk/files/0001upisi/filoz.pdf - Еве ти примени кандидати на Филозофија. Изглеа само 5 души аплицирале како примарен избор за тој смер, другите се избрани од што не ги примиле на друг смер, а ставиле Филозофија како втор или трет. Има место на кофинансирање.

http://fzf.ukim.edu.mk/files/00programinovi/Prilog_br__4_studiska_rograma_-_filozofija.pdf - Студиска Програма за прв циклус

http://fzf.ukim.edu.mk/files/00programinovi/predmetna_PROGRAMA_FIL.pdf - Предметна програма за прв циклус

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
^Ти благодарам Рики, ми помогна тоа, видов дека има 11 слободни места за втор уписен рок. Сега и ги видов и предметите, сите се супер, но што знам :)) Не знам што друго би се запишала освен филозофија.Ти благодарам многу уште еднаш :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813
^Ти благодарам Рики, ми помогна тоа, видов дека има 11 слободни места за втор уписен рок. Сега и ги видов и предметите, сите се супер, но што знам :)) Не знам што друго би се запишала освен филозофија.Ти благодарам многу уште еднаш :D
Значи успеал Васко да ти ја пренесе љубовта кон мудроста :D

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Хахаха Васко :D Пред да го запознаам имав голема желба, ми текнува во втора година како го малтретирав човекот за книги. Ех носталгија :D

Член од
14 јануари 2013
Мислења
81
Поени од реакции
16
prodavam knigi za Bezbednost, odbrana i mir za prv semestar koj e zainteresiran neka mi pishe knigite samo se kupeni ne se ni otvoreni bratmi bozem ke uceshe ama nisto od toa :))

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Ми треба информација, студентски прашања на филозофски од колку отвараат и до колку работат со странки?
Барав на нивната страница работно време но немаше информација, па ми треба некој што знае да не одам за џабе порано или покасно.

Член од
4 јануари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
6
имам слушнато дека Наде Проева била најзаебана од сите..

Kajgana Shop

На врв Bottom