- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 183
- Поени од реакции
- 325
За жал заборавив за другите xD Но сите сте од 12 часот, има на огласната табла, ќе се јавам утре на другарка на историја ако случајно знае па ќе пишам )
Ја сум чиста историја, ај кажи ми ако знаеш и линкче ако има негде
Колешке, нема да биде страшно, верувај )
Во 12, кај филозофски...и јас сум безбедност, одбрана и мирЕве ме и мене на безбедност, одбрана и мир, во понеделник од 12 ли ќе бидеме и ние и каде ???
1. Институт за историја и историја со архивистика – во Библиотека за историја од 12.00 часот;ај стварно кој знае нека остави линк кога треба да се иде првиот ден. во колку саат и слично.
не можеме никаде да најдеме информации
утре мисламАбе има на огласната табла распоред на предавања или утре ќе ни кажуваат тоа?
Предавања на педагошки ќе имаме мислам, утре во 12 часот биди си пред филозофски ти најсигурно.А предавањата од безбедност одбрана и мир каде се оддржуваат ?
Џони далавера1. Институт за социјална работа и социјална политика – во слушалната на Институтот за социјална работа и социјалан политика од 12.00 часот; 2. Институт за дефектологија – во Амфитеатар IV од 12.00 часот; 3. Институт за безбедност, одбрана и мир – во Голем амфитеатар од 10.00 часот; 4. Институт за психологија – во Амфитеатар II од 12.00 часот; 5. Институт за историја и историја со архивистика – во Библиотека за историја од 12.00 часот; 6. Институт за филозофија – во Предавална 8 од 12.00 часот; 7. Институт за историја на уметност и археологија – во Предавална 2 од 12.00 часот; 8. Институт за педагогија – во Електронска училница од 12.00 часот; 9. Институт за социологија – во Предавална 15 од 12.00 часот; 10. Институт за класични студии – во Предавална 4 од 12.00 часот;