Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Машки жиголо (Male Gigolo). Закон е филмот, кога и да го гледам се пресмејувам! :pos2:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Hachi: A Dog's Tale - Прекрасен филм! Колку само се трудев да не заплачам пошо незгодно ми беше ама неможев,грутка во грлово ми се напрај:pos:
Gran Torino- Гледан ми е незнам колку пати и уште толку би го гледала.Глума...:cuc:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
...Cinderella man...
...Running Scared
...Reservoir Dogs
...Raging Bull
...Taxi Driver
...The Silence of the Lambs
...Daces with Wolves
...The Deer Hunter
...Angel Heart
...Barfly
mojot TOP 10 filmovi

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
На овие филма само би ги додала A beautiful mind , Eyes wide shut и Shawshank redemption :aplauz:
Одличен избор овие што ги наведе ми спаѓаат во листата на favourites. Иначе еден филм тешко ми е на мене да одвојам кој го обожавам, а и нешо ме мрзи листа да правам така да само ќе кажам "A.I.". Не дека филмов ми се издвојува од другите туку random го одбрав од многуте филмови што ми се допаѓаат.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Падот на црниот сокол

Балкан-Кан (најдобар македонски)

Ангели 3 : Рокенролот го возвраќа ударот

M

Mr.InF3ction

Гостин
Mr.Nobody, Taken, Ocean's (11,12,13), 8 mile овие се така..кога и да ги гледам не ми се досадни.

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Додавам уште еден на листата кој можам да го гледам и по втор пат, што е многу ретко барем за мене!

Almost Famous!

Добра приказна,добра музика,интересни ликови, во период кој изумира пополека и кој останува без трошка почит и внимание се повеќе и повеќе!
Рокенрол,секс,бууз,свирки,забави и се што доаѓа во пакет во тоа златно доба! Ехх...
Оние кои слушаат добра,квалитетна музика (читај:Рокенрол,блуз) ќе им се допадне филмот ептен,ќе ги однесе на едно интересно патување во минатото да го видат, слушнат и почувствуваат сето она кое го имале тогашните Рок ѕвезди и луѓето околу нив, нивниот начин на живот!
Додека го гледав бев обземен со прекрасно чувство со доза на носталгија , бев среќен и тажен!
Не, филмот не е акција, не е научна фантастика , не е комедија , туку драма , да драма и тоа одлична!

Една сцена од филмот

А, да , и хитот!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
The silence of the lambs: with Anthony Hopkins and Jodie Foster

TheFrisb

(Астроном)
Член од
5 јуни 2011
Мислења
246
Поени од реакции
80
Го обожавам секој филм кој е во врска со вселената и такви слични работи!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Сметам дека филмовите не можат да ги заменат книгите, но ова е веќе совршенство

Kajgana Shop

На врв Bottom