Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Blow
The Godfather Trilogy

:pipi:

А за Prison Break да не прајме муабет пошто не е во концепција,вансериско производство е! :smir:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
John Q со Дензел Вашингтон

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
The Straight Story, најмногу заради чичето во главна улога што го имам на аватар :smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Scary Movie - Сите делови.:pos2::pos2::pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
The Straight Story, најмногу заради чичето во главна улога што го имам на аватар :smir:
Се извинувам за офтопиков, го немам гледано филмот, ама еден форумџија разочаран од него вака го рецензирашe:

Straight Story, ако сакате да мачите некој, врзете го пред телевизор и пуштете го филмов.
На кратко, еден постар човек дознава дека брат му што живее на другиот крај на Америка имал инфаркт и тргнува на пат да го види. Целиот филм е уствари патот на човеков и можеби ќе беше ок ако типот не патуваше со косилица за трева! Имаше додуша една возбудлива сцена, по пат наиде на една удолница и косилицата дигна 12км/ч...
Болдот фејворит. :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.230
Се извинувам за офтопиков, го немам гледано филмот, ама еден форумџија разочаран од него вака го рецензирашe:

Дејвид Линч... можеби не му се свиѓал на членот :) А и ништо чудно :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Prison Break ..Дефинитивно :smir:

Н

'Никола'

Гостин
Star Wars шестологијата, едноставно безвременски.:cuc::cuc::cuc:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490

Филмот е маестрално,реално,емотивно долго патување во срцето на еден скршен старец. Ремек дело...Ако сакал дечкото да гледа возбудливи филмови, му препроачувам некоја ефтина акција од типот на From Paris With Love..Место за деца кај ваквите тешки филмови нема.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Picnic at hanging rock - овој ми е еден од најомилените филмови што сум ги гледала и го препорачувам на оние кои што ги ценат правите вредности во еден филм, а и на другите кои понекогаш сакаат да избегаат од типично холивудско клише (не дека сите филмови што излегуваат од таму се такви,има и добри фала богу)

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
10 Things I Hate About You with Heath Ledger уууф срцка е:pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења