Филмски прашања

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Секој што има прашање поврзано со некој актер, актерка, филм, режисер... може да го постави тука.

Подолго време размислував да отворам ваква тема, ме натера постот на Blue_Boy кој потврди дека колку толку има потреба од ваква тема.

Знам дека не е тука местото али нема друга тема па затоа.Има еминем друг филм освен 8мајл?Благодарам ако има нека каже некој име.Поздрав.:back:
п.с. Еминем освен во 8mile гласот го позајмува и во The Slim Shady Show и во Crank Yankers која е анимирана серија и го има во една епизода од втората сезона.

п.п.с. Кој е филмот кој му го пуштаат на Џон Кофи во The Green Mile?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Го знае ли некој оригиналниот наслов на филмот за Исус,порано на МТВ го даваа синхронизиран на мак. јазик? Мислам дека многумина го имаат гледано бидејки го даваа за секој Божиќ и Велигден повеќе години по ред.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Еминем и во The Wash има cameo appearance...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
И шо има тука толку тешко.На IMBD го пишуваш актерот и ти излегуваат сите филмови каде што глуми.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
56
Поени од реакции
5
Не сакав да почнувам нова тема па мислам дека тука ке одговара да поставам едно прашање.
Симнав филм ги соединив 7-те одделни делови и после филмот ми испадна нешто заебан. Lenght има само 20 sec. а 720 mb. Кога ќе го пуштам го има само следното: Незнам дали е некоа измама со download-ot или стварно имам проблем со codec шо не ми се верува бидејќи за разни други видео фајлови немам никаков проблем.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не сакав да почнувам нова тема па мислам дека тука ке одговара да поставам едно прашање.
Симнав филм ги соединив 7-те одделни делови и после филмот ми испадна нешто заебан. Lenght има само 20 sec. а 720 mb. Кога ќе го пуштам го има само следното: Незнам дали е некоа измама со download-ot или стварно имам проблем со codec шо не ми се верува бидејќи за разни други видео фајлови немам никаков проблем.
Може да се работи и за некаков вирус. Провери го тоа...

A

Auditore

Гостин
Може ли некој да ми го најде видеото/сцената од не знам кој беше филм со она, you are talking to me?
Ми се чини дека беше Ал Пачино или Роберт Де Ниро у улога.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
decki ,golema pomosh..prvo ,prasanjeto vrska nema so temata ,ama ne mi se otvarashe nova ,a i ne znaev kaj da go postavam...prashanjeto ...
eve ja makata ...simnav koncert vo dvdrip (taka pishuva) e sega kako da go snimam na dvd ama da bide so title,chapteri i ostali saltanati.Znaci folderot e video_ts ,a vnatre ima nekakvi bup.fileovi , dvd ifo fileovi. Laik sum za ovaa problematika ,ako moze pomosh ,blagodaram odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom