Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ми се чини дека доаѓањето на Касандра сеуште е ненадминато... :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Да погодам: Бин Ладен ќе биде лош а по 20 години ќе снимат prequal за да покажат дека не бил од стално таков.

Знам дека е long shot... да сме живи и здрави :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Касандра врати се, се' ти е опростено! :) И се надевам дека на дечурланата ќе им се скрши филмот за the almighty Полат поради фактот што не носи пиштол и што фацата му е како извадена од гроб.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Дај да им пишеме на продуцентите на GoT да снимат некоја сцена со Дотраките во Мариово... само Калиси може да го врати балансот во нашево општество... :)

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Касандра врати се, се' ти е опростено! :) И се надевам дека на дечурланата ќе им се скрши филмот за the almighty Полат поради фактот што не носи пиштол и што фацата му е како извадена од гроб.
Фацата не му е извадена од гроб, таков му е имиџот во новите епизоди. Почекај па ќе видиш.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дај да им пишеме на продуцентите на GoT да снимат некоја сцена со Дотраките во Мариово... само Калиси може да го врати балансот во нашево општество... :)
Калиси во Македонија.......who the fuck is Casandra? :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Во нашето општество има таков дисбаланс што не не' перат ни Калиси, Волтер Бишоп, Џек Шепард и Хорацио заедно. Туку, остај турски Клуни, едвај чекам да ја донесат индиската Мила Кунис т.е. Сантос од Бандини. :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
И таква ли има...? :) VLJ , гаси тоа телевизорот бе! :)

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Ништо не разбрав... од каде е цитиран човекот? Постот е на форумов или...?
ИЛИЈА , не ми се верува дека не се сеќаваш на неговите мислења на форумов иако одамна не е активен. Јас случајно го забележав пред некој ден во темата за Алмодовар... типот значи, (ова како инфо за оние кои не се запознаени) во 180 постови колку што ги има, успеал да наброи све ќоро и сакато од ЈУ кинематографијата, а посебно е фасциниран од српскиот филм и српските режисери (според него, 90% што излегло од земјава е ремек дело, Бела Лаџа, Камионџије, Рокери са мораве ??? WTF! :pos:)
Е сега, не знам која виша сила ( да ме пукне од смеење) овде замешала прсти, но ја така ноншалантно со цел да видам кои филмови играат во Рамстор идам на нивната страна, и, што да видам, наш Иле продужуе да го тупи доле кај што се коментарите. :LOL: Еве доказ! Рамстор

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
ИЛИЈА , не ми се верува дека не се сеќаваш на неговите мислења на форумов иако одамна не е активен. Јас случајно го забележав пред некој ден во темата за Алмодовар... типот значи, (ова како инфо за оние кои не се запознаени) во 180 постови колку што ги има, успеал да наброи све ќоро и сакато од ЈУ кинематографијата, а посебно е фасциниран од српскиот филм и српските режисери (според него, 90% што излегло од земјава е ремек дело, Бела Лаџа, Камионџије, Рокери са мораве ??? WTF! :pos:)
Е сега, не знам која виша сила ( да ме пукне од смеење) овде замешала прсти, но ја така ноншалантно со цел да видам кои филмови играат во Рамстор идам на нивната страна, и, што да видам, наш Иле продужуе да го тупи доле кај што се коментарите. :LOL: Еве доказ! Рамстор
Апсолутно се сеќавам, кога го видов цитатот помислив дека воскреснал со друг ник почнав да копам по форумов, затоа те прашав :pos:

Добро е, штом не е тука, ми олесни :)

џимеј отвори го линкот за Рамстор, пријателот ни е жив и здрав! :pos:
--- надополнето: 26 април 2012 во 02:36 ---
За поновите членови, Илија ни е првиот и долго време единствен лик што кркал перманентен бан на Филм и ТВ.
Карлович не се рачуна пошто не знаеме кој од неговите 19 јузери беше оригинален, а и онака ќе се врати од некоја страна :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И таква ли има...? :) VLJ , гаси тоа телевизорот бе! :)
Телевизорот мене ми е нон-стоп изгаснат, ама на баба ми не и' е кога и' одам на гости. За жал, она што сум го видел, не можам да го одвидам.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ирејзерот од Men in Black ни треба, што викаше Шелдон во Биг Бенг: „да го избришам Дердевил со Афлек“ :)
Како би го избришал крајот на Lost... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom