I
Intex
Гостин
Сака некој да го анализираме Амерички психопат (American Psycho). МНогумина го кудат, многумина го фалат, јас сум од тие вторите.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Невиден его манијак...портрет на вистински психопат, сето тоа доловено со многу инвентивен и субтилен црх хумор, филмот е одличен само проблемот е што од еден сосема поинаков аспект е анализиран од незадовлните гледачи, премногу сериозно е сватен а целта на истиот не иде во таа насока. Мене ми се допадна и повеќе од тоа навистина ми го смени погледот за ваквиот тип на луѓе, се разбира не мислам на убиците него на самобендисаните личности во длабока фаза на его трип.Сака некој да го анализираме Амерички психопат (American Psycho). МНогумина го кудат, многумина го фалат, јас сум од тие вторите.![]()
psyside напиша:портрет на вистински психопат, сето тоа доловено со многу инвентивен и субтилен црх хумор
Види, затоа и го пишав овој филм, оти ретки се тие шо го разбираат.Ај psyside те молам објасни ни` ја симболиката и двосмисленоста во филмот. Немој да кажеш читај погоре бидејќи тоа погоре не ја објаснува двосмисленоста и сите знаеме дека е
Бујрум, Top 100 Crime Movies of All Timeдајте предлог филмови за крими и акции ама да не се пред 2000-та година,не ми се гледаат стари филмови!!
![]()
Овие се супер Breach,Zodiac,Gone Baby Goneдајте предлог филмови за крими и акции ама да не се пред 2000-та година,не ми се гледаат стари филмови!!
![]()
Ти објаснива на МСН не замарајАј psyside те молам објасни ни` ја симболиката и двосмисленоста во филмот. Немој да кажеш читај погоре бидејќи тоа погоре не ја објаснува двосмисленоста и сите знаеме дека е
Before_the_devil_knows_you're_deadдајте предлог филмови за крими и акции ама да не се пред 2000-та година,не ми се гледаат стари филмови!!
![]()
Што ти требаше ова сега ќе треба да го барам...Ме интересира што мислите за првенчето на Спилберг како режисер ипак мислам дека е uniqe movie http://www.imdb.com/title/tt0067023/
Еве ти уште еден одличен крими филм Transsiberian, вчера го гледав, се изненадив колку слаба оценка има на ИМДБфала на сите!!
:smir: