All of them!Филмаџии, од овие филмови кои би ми ги препорачале:
-The Black Swan
-Scarface
-The Bourne Ultimatum
-The Inception
-Inglorious Basterds
-The Pianist
или Кум.
Чекам препораки.Благодарам.
Филмаџии, од овие филмови кои би ми ги препорачале:
-The Black Swan
-Scarface
-The Bourne Ultimatum
-The Inception
-Inglorious Basterds
-The Pianist
или Кум.
Абе види сеа јас така прочитав некаде и така ги знам ) Ок, инаку сакам некој добар трилерAll of them!
Иначе мала поправка, Black Swan и Inception - без "the" :p
А ако сакаш подобра препорака, кажи каков ти е вкусот кога станува збор за филмови, затоа што тука ти се малце различни жанровски.
И јас се мислев за Инсепшан или Инглориус Бастердс.Black Swan не, исто и Bourne Ultimatum исто така не, пошо имаш 2 дела пред него. Кум ќе ти е тежок, Inglourious Basterds можно е да не те бендисат.
Oди со Inception, вака ко за тебе.
Инаку сиве набројани се одлични филмој.
The pledge , Road to Perdition , Citizen X , The Disappearance of Alice Creed , Suicide Kings , Mississipi Burning , Thunderheart , The Interview , Breakdown .Lugje aj preporacajte mi nekoj crime drama film. Baram po internetov, se e izgledano
з. The Bourne Ultimatum не бидејќи ти требаат и претходните делови (нз овај кој дел е..). Scarface - мафија,дрога,убиства блаблабла класичен тапа филм (се разбира секој со вкусот) али филмот не е ништо посебно освен добрата глума на главниот актер,Inglorious Basterds - не ми е гледан немам коментар, Black Swan заедно со Inception се малце потешки филмови па ако сакаш такви што малце ќе те сјебат би ти препорачал еден од нив (Блек Свон пошо ми е еден од омилените филмови + Дарен Аронофски..)..Али на крај краева останва ти да си одберишФилмаџии, од овие филмови кои би ми ги препорачале:
-
-
-
-
-
-
или Кум.
Епа фала брат, јас мислам оти ќе ги одберам Блек Свон и Инспшан.за почеток The Pianist пошо некако најлесен ми изгледа од сите.. The Bourne Ultimatum не бидејќи ти требаат и претходните делови (нз овај кој дел е..). Scarface - мафија,дрога,убиства блаблабла класичен тапа филм (се разбира секој со вкусот) али филмот не е ништо посебно освен добрата глума на главниот актер,Inglorious Basterds - не ми е гледан немам коментар, Black Swan заедно со Inception се малце потешки филмови па ако сакаш такви што малце ќе те сјебат би ти препорачал еден од нив (Блек Свон пошо ми е еден од омилените филмови + Дарен Аронофски..)..Али на крај краева останва ти да си одбериш
Bullet , Kill the Irishman , Things to Do in Denver When You're Dead , The Pope of Greenwich Village , Carlito's Way , Miller's Crossing , ClockersLugje aj preporacajte mi nekoj crime drama film. Baram po internetov, se e izgledano
Рокенрола ова у филмски вести не тука .Троа оф топик, ама да споделам една вест која потсети на случката со Хит Леџер. Џонатан Рајс Маерс пробал да се самоубие со преголема доза на лекови.
Osven Suicide Kings i Things to do in Denver when you're dead site gi imam gledano. Suicide kings dobar e?The pledge , Road to Perdition , Citizen X , The Disappearance of Alice Creed , Suicide Kings , Mississipi Burning , Thunderheart , The Interview , Breakdown .
Крими/драма за цел месец , мене баш ме бендисаа...
Kum i Pijanistоt!Филмаџии, од овие филмови кои би ми ги препорачале:
-The Black Swan
-Scarface
-The Bourne Ultimatum
-The Inception
-Inglorious Basterds
-The Pianist
или Кум.
Добар е, да не ти го предложеше penkaloto, ја ќе ти го предложев. Помалку комедија ама ништо претерано би рекол, добра приказна има и една од подобрите улоги на Кристофер Вокен заедно со таа у Things to do in Denver (морам да го пофалам и Енди Гарсија у филмов како го одглуми само на Џими д Сеинт ).Osven Suicide Kings i Things to do in Denver when you're dead site gi imam gledano. Suicide kings dobar e?
Ова се очекува од некој член со јузер “444THEDEVIL444" или "bodybuild_ordyyye" ИЛИ “боси_кобра_либре69“, ама не од тебе.нешто околу Мајкл Беј и неговите филмови