Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.800
Поени од реакции
42.431
добро филмче Bad times at el Royale, ме потсети на филмовите на Тарантино, уствари е тарантино рип оф ама нема везе, крајот ептен ме бендиса кога му го разнесоа мозокот:tvg: саундтракот екстра.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Стив Карел и Тимоти Чаламет одлично ја раскажаа приказната за битката на едно семејство со зависноста од дрога во Beautiful Boy. 8/10

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Мора да успее дефинитивно тоа е единствена опција.
Сите карти ми се положени кон овој лик моментално.Немам играно никогаш волку енергично,едноставно сите надежи ми се свртени кон него.Не се сеќавам да некогаш сум типувал волку силно за некој лик,а ми прошле купишта низ мојот ракав.Дали е од страна на Јутуб што цело време ми ги исфрла на фронт пејџ овие клипови со Џоаник Феникс(што вчера изгубија од Минесота 116:114 ) или е мое силување па после самото барање доведува до автоматско фронтирање на Џоаник незнам.Но го чекам силно ако ме кутне ќе бидам многу тажен и мислам дека ќе бидат потребни многу прегратки за утеха на овој лик кој неговиот близок сонародник го нарекува Вати,Вато неможејќи да го прочита вели кој е овој и одговарам у Богарт стил:You dont wanna know KID.

Овој човек.
Претенциозна локомотива?Не би рекол.Живо суштество,пот,труд и најбитното СТРАДАЊЕ.

Дами и господа ја сум ватомир,и како секогаш пораката останува иста Чувајте се.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ми се допаѓа кога ќе го прашат колку филмови снимил легендарниот актер Џејмс дин?И одговара 320.Не се смеев само ми беше симпатичен одговорот можеби мислеше за овој другиот Џејмс кој гарант ги има толку,ако не и повеќе

3-59

Ако претходно сум пишал се извинувам.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
^Едни од најподценетите цицки у холивуд,едно време само и заради нив ја загледав серијава кај шо се келенерки со таа плавушата,ама откако видов дека серијата е тапа,цицките падна у вода :giggle:

B

Beginner

Гостин
^Едни од најподценетите цицки у холивуд,едно време само и заради нив ја загледав серијава кај шо се келенерки со таа плавушата,ама откако видов дека серијата е тапа,цицките падна у вода :giggle:
Човек јас ги изгледав сите 7 сезони заради неа :D а и не беше толку лоша серијата.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.800
Поени од реакции
42.431
иначе има и некоја слика топлес на гугл ми искочи, стварно се добри, иако ја немам гледано серијата, можно е да ја гледам

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.491
Поени од реакции
87.378
Бохемијан беше ОК филм, не е нешто wow па да се трескаме сите од земја. Делот кога Фреди им кажува на членовите од бендот дека има сида ми беше премногу...штознам неемотивен, сметам дека можеле подобро да го одглумат и изрежираат тој дел од животот на Меркјури.

Требаше у кино да го гледам... или пак на Вембли, па можеби ќе излезеше од негде Фреди Меркјури :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бохемијан беше ОК филм, не е нешто wow па да се трескаме сите од земја. Делот кога Фреди им кажува на членовите од бендот дека има сида ми беше премногу...штознам неемотивен, сметам дека можеле подобро да го одглумат и изрежираат тој дел од животот на Меркјури.

Требаше у кино да го гледам... или пак на Вембли, па можеби ќе излезеше од негде Фреди Меркјури :toe:
Убаво ти зборат, поинаков е филмот на кино, не е до глумата. Мјузиклите и филмовите со ефекти се за на кино.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Ми се допадна Polar повеќе од што очекував.
Style over substance (боиве во филмов ми беа ко eye candy!), мада мене не ми пречи тоа, а поготово не го очекувам од акционен филм. Одамна не ми била акција толку забавна за гледање, со тие мали психо елементи и насилство ми задржа внимание докрај. Данецов на 53 години уште изгледа добро бтв, супер за него.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Неочекувано добар излезе American Animals. Интересна комбинација на филм и документарна чија што визуелизација е одлична. Се чудам зошто има релативно ниска оцена на imdb, од мене 8/10

Kajgana Shop

На врв Bottom