@grande-juve па јас и ти сме биле помодари бе МилеCasablanca (1942)
Јбг, досаден ми е и предвидлив.Едвај чекав да заврши само за да потврдам дека точно сум претпоставила како ќе заврши. Не ми беше ништо посебно.
Memento (2000)
Четворица го глеавме филмот и сите заспавме, а баш помислив дека добар филм сум одбрала.Досаден и бавен. Можеби да беше сниман од почетокот кон крајот поинтересен и неизвесен ќе беше.
La La Land (2016)
Повеќето ми рекоа дека бил добар за тепање време, така што и не знам баш дали е непопуларно мислење. Дури мислам дека на тие што им се свиѓа, им се свиѓа затоа што е тренд да ти се свиѓа. Исто како што напнуваа(т) со Suicide Squad и 50 Shades. Номинацииве вриштат. Порадо би да си ги вратам тие 2 саати што ми отидоа во неповрат. Уште во средно ги имам изгледано сите филмови со главниов актер, затоа и едвај чекав да го гледам и... ништо.
Не сум била јас за МодернПрвиот пат лошо искоментирав за Modern Family, сега за овие три филма и не може да се помине без коментар и дофрлување изгледа.Шумечо, седи си мадро, да не бидеш модро.
![]()
Сепак станува збор за Шумеча.Па и Memento досаден...
а зведички а пчелички
И ти бе мислиш дека си хардкор шо не ставаш оценки на летер срциња ми реди а зведички а пчелички
Па така функционира тоа. Треба да си кажеш филмот е квалитетен ама не ми се допаѓа, иначе доаѓа џандарот или јаката филмоманка и ти кажува што и како треба, не дај боже да ја прашаш нешто. Чудно како не ти рече дека имаш даунов синдром, ама онака затскриено да се види дека е учена.Кај и да е на Голи Оток ќе ме пратите, затоа што не ми се допаѓа филм што вам ви се допаѓа. Дее поленка малку, дишете.Да се докажувам што филмови гледам немам потреба. Самиот наслов на темата гласеше непопуларни мислења.
Peace out.![]()
Аии еве ја пак оваа со климактериумот.... научила да гуглаПа така функционира тоа. Треба да си кажеш филмот е квалитетен ама не ми се допаѓа, иначе доаѓа џандарот или јаката филмоманка и ти кажува што и како треба, не дај боже да ја прашаш нешто. Чудно како не ти рече дека имаш даунов синдром, ама онака затскриено да се види дека е учена.
Како прво машко сум. Како второ јас ти поставив прашање уште одамна, а тоа е како треба да хејтам филм? Како трето, или одговори или одеби со глупости.Аии еве ја пак оваа со климактериумот.... научила да гугла
Девојко у реду е макни ми се с клит, не си мој тип. Вакви како тебе со мањак на внимание на тони у градов ги има, стекни малку самопочит, биди различна![]()