Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ќе одбере некој експериментален црно/бел филм за genesis-от според сфаќањата на некој хипик од Нова Гвинеја.
Таман 1.10 коеф.
Не бе, нема да е црно бело. Сакате да ви кажам кој ќе е ? :D
Или ова http://www.imdb.com/title/tt0407236/?ref_=fn_al_tt_1

Или ова http://www.imdb.com/title/tt0165623/?ref_=nv_sr_1

(освен ако не изгледам дотогаш некој шо че ме бендиса појче, пошто и онака при крајот на 2015-та ќе ми падни парето да предлагам)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Дај Боже да ти го хакнат профилот до тогаш. :icon_lol::kuracc:
И тој шо че го хакни профило да биди некој дет металец и да ги испозатвори сите турбофолк теми во музика :D После че го најдиме кој е, да го честам пример нешто ова она.

W

wicked_1

Гостин
Не бе, нема да е црно бело. Сакате да ви кажам кој ќе е ? :D
Или ова http://www.imdb.com/title/tt0407236/?ref_=fn_al_tt_1

Или ова http://www.imdb.com/title/tt0165623/?ref_=nv_sr_1

(освен ако не изгледам дотогаш некој шо че ме бендиса појче, пошто и онака при крајот на 2015-та ќе ми падни парето да предлагам)
Begotten е слично добар едукативен филм за природата, да го имаш во предвид. :icon_lol:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Begotten е слично добар едукативен филм за природата, да го имаш во предвид. :icon_lol:
Гледан ми е. Тро позамрсен и поиндиректен со повеќе метафора од моиве е, али интересен во секој случај. Имаше некои заебано disturbing сцени :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
"Love" ми е како ефтин и набрзина направен DLC на "Enter the Void".

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Го гледав Room вчера, филм со добра порака до нас момците :D, дефитивно вреди номинацијата за Оскар.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Го гледав Room вчера, филм со добра порака до нас момците :D, дефитивно вреди номинацијата за Оскар.
Жити се која е пораката за нас од филмот?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
@Angello не мора да му објаснуваш ако не сакаш
Добро е што му го покажа правиот пат. Он беше во заблуда дека мора да ми одговори...

Анџело, еве и од мене неколку captain obvious совети:
  • Не мора да се логираш на Кајгана ако не сакаш;
  • Не мора да користиш Google Chrome ако не сакаш и
  • Не мора да слушаш турбофолк ако не сакаш
https://www.youtube.com/watch?v=Wd8tZiHexPc&feature=youtu.be&t=42

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Добро е што му го покажа правиот пат. Он беше во заблуда дека мора да ми одговори...
good guy wicked :toe:, можеше да го прашаш и во приватна порака чим си толку погоден од неговиот шокантен заклучок за Room[DOUBLEPOST=1454870723][/DOUBLEPOST]ама да, таму сарказмот и иронијата не можеш ефектно да ги употребиш

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
good guy wicked :toe:, можеше да го прашаш и во приватна порака чим си толку погоден од неговиот шокантен заклучок за Room[DOUBLEPOST=1454870723][/DOUBLEPOST]ама да, таму сарказмот и иронијата не можеш ефектно да ги употребиш
За каков црн сарказам и иронија збориш во обично прашање? Не за наредниот пост секако.
Не сум „погоден“ од неговиот „шокантен“ заклучок туку едноставно не сфаќам која е пораката за мажите од филмот? Да не киднапираме жени???
Може ќе ми се отвори нов видик од неговиот одговор и не гледам зошто ова морало да се пишува во приватна порака.
Проблемот е кај тебе, да не знаеше дека јас го имав пишано постот, немаше да реагираш вака.
Ако нешто требало да биде пишано во приватна порака, тоа е твојот феноменален совет кон Анџело.

W

wicked_1

Гостин
За каков црн сарказам и иронија збориш во обично прашање? Не за наредниот пост секако.
Не сум „погоден“ од неговиот „шокантен“ заклучок туку едноставно не сфаќам која е пораката за мажите од филмот? Да не киднапираме жени???
Може ќе ми се отвори нов видик од неговиот одговор и не гледам зошто ова морало да се пишува во приватна порака.
Проблемот е кај тебе, да не знаеше дека јас го имав пишано постот, немаше да реагираш вака.
Ако нешто требало да биде пишано во приватна порака, тоа е твојот феноменален совет кон Анџело.
Епа се почесто се вака избацуваш шокирано коа некој ќе коментира нешто различно и се коси со твојот светоглед, па глумиш цајкан овдека за сите да ти даваат репорт.
Проблемот бил кај мене :icon_lol:... пример, за Лобстер не се ни образложив за оцената, ти веќе ми имаше напраено психолошки профил и сет тврдења, прав Карл Јунг.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ало, прашање беше тоа.
Да пишев „Која црна порака за мажите, не трескај глупости, ништо не си сфатил“ тогаш смееш да имаш вакво мислење.
За вториот ред до некаде си во право.
inb4 now kiss

Kajgana Shop

На врв Bottom