Фаталната Надица Богеска

Д

ДаркхарТ

Гостин
Some people are still alive because it's illegal to kill them.
:vozbud: добар заклучок...
он!
аман бе...до кога? а? до кога овакви талентирани фатални и незгодни ќе се појавуваат? :tapp:

ај нека почека огледало да и донесам....

I

Intex

Гостин
Женска, ти си неверојатна! Песната е ремек дело и ме трогна не само мене туку и моите пријатели. Еден другар имаше СИДА но после 5 гледања на спотот тој е потполно излечен и сега планира да се качи на Килиманџаро. Позз кис4е swce си mwah

:pos::pos::pos:

Умрев од смеење кога го прочитав ова на зидот од фан клубот на фејсбук.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Па стварно е фатална но не на тој начин шо си мисли ...аууу ужасна е само како не е свесна за тоа???

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.854
Поени од реакции
10.326
Женска, ти си неверојатна! Песната е ремек дело и ме трогна не само мене туку и моите пријатели. Еден другар имаше СИДА но после 5 гледања на спотот тој е потполно излечен и сега планира да се качи на Килиманџаро. Позз кис4е swce си mwah

:pos::pos::pos:

Умрев од смеење кога го прочитав ова на зидот од фан клубот на фејсбук.
Благодарам, благодарам :helou:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Некои цитати од групата :)

-„Наде за преговарач за името и влез во Европска Унија. Само она може да не внесе со нејзината харизма и талент“ :перверзен:

-Spoj na Sovrsenstvoto i kreativnosta !!! Bravo !!! Makedonija se gordee so tebe Nade, i tvojot gliser !!! Se najdobro, mnogu uspesi, 5-ki vo ucenjeto, zdravje ljubov, gliseri itn itn.“ :ха:

-„Македонската Anne Brun, или Beth Gibbons, некој совршен гласовно жичан спој. Ја врати надежта во нашата инаку безнадежна жабокречина од страда. А па деби спотот, леле леле, каква суреална естетика, дефинитивно се осеќаат некои силни дејвид линчовски вибрации. Браво!!! You, femme fatale, you ;);))

-„Odlicna pesna,mnogu dobra komunikacija ostvaruva so kamerata...prosto pleni!
Ova i trebase na makednoskata estrada,BRAVO,prodolzi taka!“ :скокам:

-„E ova i treba na estradava...nesekojdnevno, harizmati4no, ubavo i kreativno...Vakvi visoko bugetni spotovi...i vakvi prekrasni temi na pesni...Samo napre!!! Prijavi se za na evrovizija...nisto 4udo da pobedis...“ :pos:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Зашо е темава у чек дис аут? :raz:

Превземајте нешто модератори, ваков талент до сега во земјава немало...

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Леле колку сте биле завидливии... Криво ви е што девојчето е мегаталентирано и успешно и мајтап ќе си играте а?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Нека терат.Зш да не.:toe:

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
ХАХАХАХА....како може бре ...ама морам да бидам искрен ,,мн. добар текст има песнава,, секоја чест! :vozbud::toe:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ме прифати на фејсбук лалаллаллалалала сеа ќе и кажам дека ја обожавам:drk:

Член од
27 април 2009
Мислења