Фан клуб: Струмица

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Pa u vas mi se krie okceto.Se rabote seriozno,dobri ste,gi peglate vasite vrsnici niz MKD,ke ve bide.Ama i kaj vas treba pari,Ahtaro dusta mu izleze,samo sitnis da pribira i da pomagame koj kolku moze.Ama ke go opraame taj del vajgodina.A so inace u ABA le da se nadevam,i tam si ebale veko,od vtora liga da ispadnas epten treba da si bos
Горани се подобри:baeh::baeh::baeh::baeh:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
tim4e ne se nerviri,100% nema klub...cico Zoki deklarativno saka klub,na delo go nema nigde.Izleze na videlo deka glavna osovina ovie godini u klubo bil Panajot.On se povlese i se zgasna.Sram za strumicane da ne se najde spas...dodeka bese grko OK,tuka sme da se slikame ,nego go nema aj se u kurac.Prv pat od samostojna Makedonija Strumica ke nema prvoligas,a porano imase i dva kluba so osven Skopje za drug grad bese nezamislivo.Alal da mu e na cico Zoki (ne glasam za nego,ebati skrzaveco),da ne mu se dava 5000 evra mesecno za kakov takov klub dodeka da se stabilizirame.Saa mos posle 5 godini ka ke porasnat decata od Milenium pa da se vratame,do togaj da laame na mesecina i da mu pluskame race na cico Zoki,ocuvot na gradot.Aj ke go gledame Milenium
и јас верувам у милениум пред се у генерацијата 92/93 ного добри деца има коо ке поцнас од брацет ми па се натама за 2-3 год најкасно ке има ного јак тима милениум ке видате ама ке треба и там некој да даде а не играчето наместо да зимат, да дават пари

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
a bas se zasekirah deka e viruso Fenomen da ne mu e bidelo nesto,ja go zdrav i ziv.E da si ibis veko
Значи не мисле само мама на мене:smeshko::smeshko::smeshko:

БТВ стварно ќе беше добро да игравте ама тоа е....да се надеваме дека следната сезона дека ќе се вратите:nesum:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Милениум имат јаки деца и генерација 92-93 и генерација 94 тука игра еден јак плејмејкер столе се вика :smir: :vozbud::vozbud: ај мош они ке напрат нешто за 5 години

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Милениум имат јаки деца и генерација 92-93 и генерација 94 тука игра еден јак плејмејкер столе се вика :smir: :vozbud::vozbud: ај мош они ке напрат нешто за 5 години
Кое Столе бе едно мало ноа никаквото ли бе :pos2::pos2::pos2:шо Диме од градско му е идол и Диампедеракис од Пао:pos2::pos2: Столе мала шала:pos2::pos2: Море Боре ќе биде ли од Столето нешто да го спремаме за во Фени а што викаш.:vozbud:

Izmrznan_Zajak

I spank Bunnies
Член од
28 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
1
Nisto nee propadnano,saa se sobirame staarte veterane,bivsite igrace so beeme i osvajame 2ra titulaa!!! :aplauz::aplauz:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Кое Столе бе едно мало ноа никаквото ли бе :pos2::pos2::pos2:шо Диме од градско му е идол и Диампедеракис од Пао:pos2::pos2: Столе мала шала:pos2::pos2: Море Боре ќе биде ли од Столето нешто да го спремаме за во Фени а што викаш.:vozbud:
Да,да тие двајца ми се идоли..Левак сум:helou:,а Диме и Диамантидис се леваци за тоа.:)
П.С Ја прифаќам шалата,не грижи се.:smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Од денеска и официјално лигата ќе брои 9 клуба наместо како што беше предходно најавено 10 поради дефинитивното откажување на Струмица. Па така секое коло ќе има по една слободна екипа.

Инаку без провокација цената на никелот на светските берзи е значително падната па фабриката Фени Индустри работи со минус. Да се надеваме дека нема да се случи Струмица и повторно да се вратиме таму каде што бевме пред 4 години со катастрофална кошарка.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Па прочитај погоре што пишува дека и официјално се откажуваат од лигата. Е сега не знам дали ќе постојат како клуб или ќе се префрлат во најнизок ранг

Kajgana Shop

На врв Bottom