Фан клуб: Струмица

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Струмица беше добра!!Со оглед на противникот со кој играше можеме да бидеме задоволни!!Па и самото неискуство со вакви екипи е плус за Струмица,а и за целата Македонска јавност!!Е сеа ако се сака нешто повеќе тогаш ќе треба да се фрле некоја пара повеќе

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Seljaci edni otepani.Kako prvo imate maskota-piperka
Kako vtoro go imate najgolemoto seljace na planetata koj ima sut kako tretooddelenec i se vika Eftim
Kako treto za atmosfera ne smeete da zboruvate zato so ne ste nitu N od navivacka grupa.
rvo treba mnogu,mnogu,mnogu da ucite za navivanje od utakmicite i publikata na:Pelister(rakomet i fudbal od pred 6-7 god);Mzt,Fersped,Vardar(fudbal od pred 6,7,10 godini),pa posle da gledate nekoe balkansko derbi od tipot Zvezda-Partizan,Dinamo-Hajduk;Olympijakos-Panathinaikos; itn.

Dzabe site pari na grkot koga ste selancina.Ne se vlozuva vo sport vo mesta kako vaseto,Kavadarci i sl zatoa sto ste mnogu nazad i nemate opsti poznavanja od navivanja,koreografija,pritisok vrz gostite i sl.
Zborovite "pekol";"odlicna atmosfera";;"navivanje"...ne treba da gi upotrebuvate tuku-taka.Ako e ova vaseto pekol :pos2: Kade e "navivanjeto" koga gubite so 8,10 razlika?

I daj ve molam kazete mi koja e vasa originalna pesna od tie sto gi peete???
Абе селјо кога екипите ви се за нигде ми се фати за навивањето кај да се инвестира бе селјо ај кази во Кавадарци или Струмица не требалоа кај треба бе селјо
Од Кавадарци и Струмица се бе селјо повекето од репрезентативците
Значи според тебе ако не се знае да се навива според тебе во тоа место не треба да се вложува на мене ми е поважно да полна салата
Значи според тебе подобро да имаш најдобри навивачи отколку најдобра екипа
И ти препорачувам фрустрациите да си ги празниш на друго место

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе селјо кога екипите ви се за нигде ми се фати за навивањето кај да се инвестира бе селјо ај кази во Кавадарци или Струмица не требалоа кај треба бе селјо
Значи според тебе ако не се знае да се навива според тебе во тоа место не треба да се вложува на мене ми е поважно да полна салата
Екипата доага и си оди, денес си јак утре си слаб, навивачите остануваат

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Екипата доага и си оди, денес си јак утре си слаб, навивачите остануваат
Ретки се случаите кога екипата е слаба да има навивачи вие сте единствен исклучок во Македонија јас признавам дека ако Струмица губи ке ги снема и Ајдуци и 90% од навивачите
Еве гледај ги навивачите на Работнички кај се сега ги нема
Знам дека во Струмица ако немаш добра екипа ке немаш ни публика а така е и во цела држава

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ретки се случаите кога екипата е слаба да има навивачи вие сте единствен исклучок во Македонија јас признавам дека ако Струмица губи ке ги снема и Ајдуци и 90% од навивачите
Знам дека во Струмица ако немаш добра екипа ке немаш ни публика а така е и во цела држава
Точно е тоа ....

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ne deka gi branam cpg znaete deka ako nekoj mrzam posle vas se oni ali oni bojkotiraat sega !!! znaete sto e bojkot: da ne se ide na utakmici , za razlika od vas sto vie glumevte bojkot dodeka nekoj ne lapna pari i posle site mu go lizevte na toj nekoj

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
ne deka gi branam cpg znaete deka ako nekoj mrzam posle vas se oni ali oni bojkotiraat sega !!! znaete sto e bojkot: da ne se ide na utakmici , za razlika od vas sto vie glumevte bojkot dodeka nekoj ne lapna pari i posle site mu go lizevte na toj nekoj
Јас не сум член на Ајдуци туку сум обичен симпатизер сигурно и вие имате други навивачи освен Фемили не сте само вие
А за Ајдуци гајле ми е што прават бојкотираат ли земат ли пари има и такви од корис но има и деца кои стварно си го сакат клубот

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Јас не сум член на Ајдуци туку сум обичен симпатизер сигурно и вие имате други навивачи освен Фемили не сте само вие
А за Ајдуци гајле ми е што прават бојкотираат ли земат ли пари има и такви од корис но има и деца кои стварно си го сакат клубот
Јас не гледам никаков интерес од Ајдуци , ни па сакам да се мерам со други навивачи од Македонија , јас одам со нив зошто сакам да навивам за клубот , мене не ми треба ништо имам средства сам да си обезбедам и превоз за гостовања и се , а знам дека има и уште многу многу како мене но несакаат да идат со Ајдуци заради xxx причини , но наскоро ке се формира нова група за такви Фанови како мене ...

V

Viktoranius

Гостин
Јас не гледам никаков интерес од Ајдуци , ни па сакам да се мерам со други навивачи од Македонија , јас одам со нив зошто сакам да навивам за клубот , мене не ми треба ништо имам средства сам да си обезбедам и превоз за гостовања и се , а знам дека има и уште многу многу како мене но несакаат да идат со Ајдуци заради xxx причини , но наскоро ке се формира нова група за такви Фанови како мене ...
Абе ти и јас не гледаме, ама има некои X личности што гледат.:wink:

V

Viktoranius

Гостин
Струмица-Пелистер--78-65
Нова победа на Струмица...НАПРЕД ЗЕЛЕНО БЕЛИ.

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
се надевам дека новоформираната навивачка група ќе оди по принцип (фанот за клубот) секој навивач да си плаќа извесна сума годишно а за возврат да има попусти во некој фан шоп кој верувајте дека мора да се отвори...мислам дека тим како Струмица барем заслужува да има место каде што ќе продава маички,некој поефтини варијанти на дресови со името на играчите и така натаму...

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
се надевам дека новоформираната навивачка група ќе оди по принцип (фанот за клубот) секој навивач да си плаќа извесна сума годишно а за возврат да има попусти во некој фан шоп кој верувајте дека мора да се отвори...мислам дека тим како Струмица барем заслужува да има место каде што ќе продава маички,некој поефтини варијанти на дресови со името на играчите и така натаму...
Токму тоа е во план ...

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
еве на пример знам многу мои врсници кои навиваат за Струмица (Поло Трејд) многу оддамна,дури сме оделе на натпревари со 20 луѓе публика,го сакаат едноставно клубот,но не навиваат толку “екстремно’’ како Ајдуците и сакат да бидат членови на поинаква група..тотално ги респектирам сите навивачки групи во Македонија - но не сум таков тип на навивач затоа си барам алтернатива, а искрено сакам да носам маичка со логото на Струмица и да имам потврда дека сум нивен фан

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Струмица го доби натпреварот во второто полувреме.
На полувреме губевме 5 коша разлика, прва четвртина 6.
Со многу поангажирана и посериозна игра Струмица дојде до победата.
Мислам дека пресуди тоа што играчите се освестија дека не е лесно да се добие Пелистер онака, туку запнаа како што треба, и широкиот избор на играчи на Струмица, со постојаната ротација.
По мене, Тасовски, Пуповиќ и Соколов ја донесоа победата.
Ајдуците...ги имаше во мал број, на полувремето дојдоа уште и се „разбудија“ во второто полувреме. Во првото беа тивки.

Член од
1 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Hehehe kolku si smesen i kontradiktoren.
Za sto zboruvame sega??Za navivanje ili za kvalitet na ekipite?
Ako zboruvame za navivanje vi kazav deka ste edna golema nula i nikoj ne ve poznava nadvor od ovie granici nitu nekogas ke ve zapoznae(moze ve znaat vo nekoe zbratimeno bugarsko selo,ne sum siguren).Atmosfera-nemate,pesni svoi-nemate,koreografija-nemate,znacajni gostuvanja-nemate...dodeka sme tuka..Kolkumina bevte vo Hrvatska i kolku ke odite vo Rusija?

A ako mi zboruvas za kvalitetna kosarka:pos2: Nea vo Mkd ja nema mnogu mnogu dolgo.Razlikata e vo toa sto sega ima mnogu poveke sponzori i pari vo ovoj sport no kvalitetot e daleku pomal od onoj od pred 5-6,10,12 godini.Ne znam od koga pratis kosarka ama vo toa vreme igraa strasno dobri i kvalitetni kosarkari od tipot na Turman,Edvards,Din,Buroks i drugi.
+ vo domasnoto prvenstvo igrase 80% od reprezentativcite koi togas uspeaa da izborat plasman na Euro vo Francija kade sto gi delesa samo nekolku sekundi za plasman vo vtoriot krug.
Vo toj period(t.e. nekolku godini porano) vo Jane Sandanski padna i eden Real Madrid....

Sto se odnesuva na moite frustracii....Jas vo Bitola sum imal moznost vo zivo da gi gledam:Zagreb,Lemgo,Flensburg,Portland San Antonio(so najdobriot svetski igrac vo izminatite nekolku godini) PSG,Gog Gudme....
a vo fudbal:Selta de Vigo,Saint Galen,mlada reprezentacija na Spanija..

Taka da -kuti si i ne se pali mnogu.Jas za 10tina god sum izgledal mnogu,mnogu kvalitetni ekipi i poedinci vo sportovi vo koi tuka ne se vlozuvale tolkavi pari ama bas poradi taa publika i inaet sme ostvarile tolkavi uspesi i rezultati.Finale na Chalenge kup i polufinale na Ehf e za vas mislena imenka.A vo kosarkata ni e tolku slab rejtingot sto do pogolemite natprevaruvanja Mkd ekipa ne moze ni da se doblizi.

Mesto da ucite od poiskusnite i oupatenite vie mislite deka go fativte gospod za ma**nja so 1 titula prvak i pominuvanje na 1 kolo vo nekojsi Fiba Cup.

Kajgana Shop

На врв Bottom