Фан клуб: Струмица

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Првак,јас не сум и ангет за да знам каде ќе играат наредната сезона...
Јорде денес и Дарко и Диме добија исписници,т.е веке чера...Оти 2:15 e .
Еве јас да ви поедноставам еден од нив ќе биде играч на Фени ако не и двајцата ако се договорат секако не споменувам кој ама ќе се знае до 1 септември ама еден од двајцата сигурно е наш ирач.:toe::vozbud::smir::helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
дарето по се изгледа ке дојде кај вас а тасо у работнички

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Првак,јас не сум и ангет за да знам каде ќе играат наредната сезона...
Јорде денес и Дарко и Диме добија исписници,т.е веке чера...Оти 2:15 e .
ne go svakaj ova kako provokacija

ako nemate tim oni se slobodni igraci i nemozat da im baraat pari za da si gi otkupat dogovorot, a istoto vazi a ako timot nema pari i nemoze da gi isplati dogovorenite pari oni imaat pravo da si pobaraat ispisnica bez da zeme klubot ni denar

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сигурни ли сте у тва шо го говорате или само тама информации ? :smir::smir:

Да не излезе др нешто ? :wink::wink:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
дарето по се изгледа ке дојде кај вас а тасо у работнички
Aбе јас викам да почекаме бива ли а? Има време не се секирајте вие што ако кажам дека и со двајцата Фени има направено првични преговори и ако ви кажам дека Тасов сам се нуди за да дојде а да избистриме малце.:salut:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Tasovski ode u Rabotnicki be dek si zapnal i ti kak traktor na gornina koj te znaa
Абе сеа може ќе оде ама јас ти викам дека пред два дена сам се нудел во Фени сигурна информација е не ми е од корис да те лажам зошто.Можеби ќе оде во Фершпед пошто Амир не го сака по повод оваа ситуација имаше состанок и со Лозари дали ќе го прифатат како играч да не прават проблеми нели на утакмиците.:salut:

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Heheheheheehh sostanok so Lozari pa koj faktor ste vie mislis deka ste Grobari,Delije...ili na Juventus navivacite vie da odlucuvate koj ke odi u Feni pa daj molim te :tapp::tapp::tapp:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Heheheheheehh sostanok so Lozari pa koj faktor ste vie mislis deka ste Grobari,Delije...ili na Juventus navivacite vie da odlucuvate koj ke odi u Feni pa daj molim te :tapp::tapp::tapp:
Абе ти кажувам човечки убаво ти не сакаш така ако не сакаш здравје неам намера се расправам со тебе да го е**м цела вечер ти кажуваат како е работата пошто и самиот лично бев присутен таму ако сакш веруј ако не здравје.:jaj:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке почекаме до крајот на прероднио рок и ке видаме шо бидело саа без веза се карате

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ne go svakaj ova kako provokacija

ako nemate tim oni se slobodni igraci i nemozat da im baraat pari za da si gi otkupat dogovorot, a istoto vazi a ako timot nema pari i nemoze da gi isplati dogovorenite pari oni imaat pravo da si pobaraat ispisnica bez da zeme klubot ni denar
Ако тоа се случи на сред сезона, односно клубот да снема пари, мислам дека ќе паузираат до наредниот преоден рок.

Абе сеа може ќе оде ама јас ти викам дека пред два дена сам се нудел во Фени сигурна информација е не ми е од корис да те лажам зошто.Можеби ќе оде во Фершпед пошто Амир не го сака по повод оваа ситуација имаше состанок и со Лозари дали ќе го прифатат како играч да не прават проблеми нели на утакмиците.
Се може да се очекува од таква гнида. Не викам дека не е добар ама дечкото смени 3 клуба за 3 години. Инаку доаѓањето може да биде спречено само поради, давам пример преголемите барања од негова страна, инаку тој Амир сигурно би посакал таков играч. За нашава лига е Коби.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Се може да се очекува од таква гнида. Не викам дека не е добар ама дечкото смени 3 клуба за 3 години. Инаку доаѓањето може да биде спречено само поради, давам пример преголемите барања од негова страна, инаку тој Амир сигурно би посакал таков играч. За нашава лига е Коби.

Абе таман е дека е гнаса од човек, ама како што велиш ти е играчиште за нашава лига и мислам дека би му помогнал на тимот, јас мислам дека сум еден од ретките Кавадарчани кои немаат ништо против Тасовски да дојде тука, единствено ми смета што не е во најдобри односи со Мачка, а најлошо што може да ми се случи на еден тим е нарушување на хармонијата и пријателството, е сеа ако не му смета на Мачка, Тасов е добредојден во Кавадарци од моја страна.

п.с. Првата утакмица ќе го опцуам оти ги провоцираше Лозарите :bip:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе таман е дека е гнаса од човек, ама како што велиш ти е играчиште за нашава лига и мислам дека би му помогнал на тимот, јас мислам дека сум еден од ретките Кавадарчани кои немаат ништо против Тасовски да дојде тука, единствено ми смета што не е во најдобри односи со Мачка, а најлошо што може да ми се случи на еден тим е нарушување на хармонијата и пријателството, е сеа ако не му смета на Мачка, Тасов е добредојден во Кавадарци од моја страна.

п.с. Првата утакмица ќе го опцуам оти ги провоцираше Лозарите :bip:
Најголем проблем е Мачка моментално но ко бајаги ќе ги смиреле односите ако дојде Тасов во Кавадарци инаку за играч дека е добар нема што да се лафе повеќе за него. Инаку и јас ќе го опцујам првата утакмица заради истиот факт ама тој ако дојде тука ќе се извине на цела јавност ќе видиш инаку ќе нема мир а кој ќе го опцујам се мислам ипак женам ќе а трзнам таа каа нај згодна ми е.:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom