Г
Грејвдигер
Гостин
Абе трпаме и уште трпам јас... уште пред 3-4 месеци немам ништо пишано така ќе терам и до Септември...Ах колко сакам така силење пред време,а јас дали зборам на памет стрпи се па ќе видиме:pos2:.:wink:
Абе трпаме и уште трпам јас... уште пред 3-4 месеци немам ништо пишано така ќе терам и до Септември...Ах колко сакам така силење пред време,а јас дали зборам на памет стрпи се па ќе видиме:pos2:.:wink:
ke te ispravam Cekovski zima 7000 evra, taka da ne bi rekol deka ne go bivaХристов има информации ама не ги постире... сигурно имаме добри странци.. или повратници.некој напомена немало играчи кои би се вратиле тука..значи и чековски кај вас не го бива...ама аврамовски,гуровски,боцевски слаби ли се ? затва пссссст
Teшки муабети паднаа...
Е ај сега, нешто паметно, а не муабети за Изабела фризерката што наводно си правела мерак на смоквата со црниве..
Смееш да купиш колку сакаш странци, но само 4 на записник.Извини ама морам.
Онтопик .....
Иначе сакав да прашам нешто. Во нашата лига дозволено е 4 странци да бидат пријавени во тимот или не смее да се купи повеќе од 4 странци. А за во БИБЛ може ли да играт повеќе странци на пример цела петорка да биде само странци ?
Петорката може да биде 4 странци и 1 Македонец..:helou:Извини ама морам.
Онтопик .....
Иначе сакав да прашам нешто. Во нашата лига дозволено е 4 странци да бидат пријавени во тимот или не смее да се купи повеќе од 4 странци. А за во БИБЛ може ли да играт повеќе странци на пример цела петорка да биде само странци ?
Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.Илија Боцевски или Душан Боцевски ако збориме за Душан Боцевски шансите за негов ангажман ви се рамни на нула веруј ми што ти кажаувам е сега Синиша Аврамовски и не е така некој солиден играч ама добар е а дека е подобар од Станко мало морген.:salut:Христов има информации ама не ги постире... сигурно имаме добри странци.. или повратници.некој напомена немало играчи кои би се вратиле тука..значи и чековски кај вас не го бива...ама аврамовски,гуровски,боцевски слаби ли се ? затва пссссст
а кој спомна нивни ангажман? јас реков дека тие се можни повратници од странство.Не прави мабете да излезат тва онава... се говораше само за аврамовски нешто не за друго.Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.Илија Боцевски или Душан Боцевски ако збориме за Душан Боцевски шансите за негов ангажман ви се рамни на нула веруј ми што ти кажаувам е сега Синиша Аврамовски и не е така некој солиден играч ама добар е а дека е подобар од Станко мало морген.:salut:
дечкото беше во МЗТ во првата полусезона, можам само да кажам дека поголемо дрво немам видено во мојов живот. мисли дека има играно во странство и затоа е над сите, а фактот е дека во странство играше за српската екипа Ергоном (или да бида поконкретен немаше влезено ниедна минута во игра). така да не знам доколку го земе некоја екипа ќе се работи за засилувањеМладен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.
Немој на крај да се изненадите.:wink:Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.Илија Боцевски или Душан Боцевски ако збориме за Душан Боцевски шансите за негов ангажман ви се рамни на нула веруј ми што ти кажаувам е сега Синиша Аврамовски и не е така некој солиден играч ама добар е а дека е подобар од Станко мало морген.:salut:
Од кој да се изненадам бре момче од Чуровски од Аврамовски и Боцевски и на крај краева Боцевски според мене нема шанси да потпише со вас зборам за Душан а ако го земете Илија Боцевски тогаш ќе бидете новиот Вардар Осигурување од ланската сезона заедно со Вегов кога ќе се убацат оди задржи ги само лични во напад.:pos2::pos2::pos2:Немој на крај да се изненадите.:wink:
Од каде ти знаеш за нашите шанси со кој можеме да потпишеме?:nesvest:Од кој да се изненадам бре момче од Чуровски од Аврамовски и Боцевски и на крај краева Боцевски според мене нема шанси да потпише со вас зборам за Душан а ако го земете Илија Боцевски тогаш ќе бидете новиот Вардар Осигурување од ланската сезона заедно со Вегов кога ќе се убацат оди задржи ги само лични во напад.:pos2::pos2::pos2: