Г
Грејвдигер
Гостин
Ах колко сакам така силење пред време,а јас дали зборам на памет стрпи се па ќе видиме:pos2:.:wink:
Абе трпаме и уште трпам јас... уште пред 3-4 месеци немам ништо пишано

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах колко сакам така силење пред време,а јас дали зборам на памет стрпи се па ќе видиме:pos2:.:wink:
Христов има информации ама не ги постире... сигурно имаме добри странци.. или повратници.некој напомена немало играчи кои би се вратиле тука..значи и чековски кај вас не го бива...ама аврамовски,гуровски,боцевски слаби ли се ? затва пссссст
Teшки муабети паднаа...
Е ај сега, нешто паметно, а не муабети за Изабела фризерката што наводно си правела мерак на смоквата со црниве..
Смееш да купиш колку сакаш странци, но само 4 на записник.Извини ама морам.
Онтопик .....
Иначе сакав да прашам нешто. Во нашата лига дозволено е 4 странци да бидат пријавени во тимот или не смее да се купи повеќе од 4 странци. А за во БИБЛ може ли да играт повеќе странци на пример цела петорка да биде само странци ?
Петорката може да биде 4 странци и 1 Македонец..:helou:Извини ама морам.
Онтопик .....
Иначе сакав да прашам нешто. Во нашата лига дозволено е 4 странци да бидат пријавени во тимот или не смее да се купи повеќе од 4 странци. А за во БИБЛ може ли да играт повеќе странци на пример цела петорка да биде само странци ?
Христов има информации ама не ги постире... сигурно имаме добри странци.. или повратници.некој напомена немало играчи кои би се вратиле тука..значи и чековски кај вас не го бива...ама аврамовски,гуровски,боцевски слаби ли се ? затва пссссст
Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.Илија Боцевски или Душан Боцевски ако збориме за Душан Боцевски шансите за негов ангажман ви се рамни на нула веруј ми што ти кажаувам е сега Синиша Аврамовски и не е така некој солиден играч ама добар е а дека е подобар од Станко мало морген.:salut:
Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.
Немој на крај да се изненадите.:wink:Младен Ѓуровски збориме така ли?Една скоро 6 месеци без утакмица и тренинг и ти сакаш од тој да ти реше утакмица.Илија Боцевски или Душан Боцевски ако збориме за Душан Боцевски шансите за негов ангажман ви се рамни на нула веруј ми што ти кажаувам е сега Синиша Аврамовски и не е така некој солиден играч ама добар е а дека е подобар од Станко мало морген.:salut:
Немој на крај да се изненадите.:wink:
Од каде ти знаеш за нашите шанси со кој можеме да потпишеме?:nesvest:Од кој да се изненадам бре момче од Чуровски од Аврамовски и Боцевски и на крај краева Боцевски според мене нема шанси да потпише со вас зборам за Душан а ако го земете Илија Боцевски тогаш ќе бидете новиот Вардар Осигурување од ланската сезона заедно со Вегов кога ќе се убацат оди задржи ги само лични во напад.:pos2::pos2::pos2: