Фан клуб: Струмица

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Епа тогаш на влезо ке си земам и така не ми се излеваше од дома некоја мрза ме фатило у П.М :nesum: ако ме зафркнат на влезо ке праеме скандал :wink::wink:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
НАЈНОВИ ВЕСТИ!!!! ИЗВЛЕЧЕНИ ГРУПИТЕ ЗА БИБЛ! СТРУМИЦА ВО ГРУПА СО РАБОТНИЧКИ ! 1 коло дерби со Скопје.Еве ја групата:
СТРУМИЦА(Македонија)
Работнички(Македонија)
Левски (Бугарија),
Динамо Букурешт (Романија),
Мега Аква Монта (Србија)
вториот претставник од Грција.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Судии на натпреварот се Марјан Мицевски, Петар Денковски и Игор Митровски, а делегат е Владимир Макревски.
19.00 Спортска сала Парк СТРУМИЦА!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Струмица тепа вечер, фени е психички послаб, Струмица има предност игра на домашен терен, тешко да изгуба дома...Така да одаме вечер на Втора Титула
Не би го мислел истото:smir:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....:tapp:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....:tapp:
ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.
Да и мене ми е страхх ..... ке заврне.....:tapp::tapp::tapp:
А може и да се игра ама игава ке е тапа ......ке се лизгааттт играјачите , повреди све ке има.,.:tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од прилика накај колко саато ке одате бе?Јас сум тама најкасно до 17:15 :pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

:pos:
Извини вака ама како да не се насмеам на ова, не е провокација ама шампиони сте мајкаму стара, требало малку да ја подзакрпите :smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Салата е под концесија..во рацете на еден фолкер..кој не се рабира многу во крпење...:toe: Типот има хоби...чува комарци и вади маст од нив...ако ме разбра..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:pos:
Извини вака ама како да не се насмеам на ова, не е провокација ама шампиони сте мајкаму стара, требало малку да ја подзакрпите :smir:
Братче не е до нас верувај...Имаме супер газда "ПОЗНАТИОТ" пеач Перо Христов,ја УНИШТИ до целост салата !!!Пробувавме со разни глупости тоа да го санираме ама салата треба од горе да се прави нешто ми кажуваа ама заборавих....Се срамам што човекот има како моето ПРЕЗИМЕ !!!:tapp:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Од прилика накај колко саато ке одате бе?Јас сум тама најкасно до 17:15 :pos2:
Јас у 17:00 збирам друштвото и ќе одаме. Додека да се збереме, додека да се исклацкаме до саалта, ќе не најде 17:30.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
не мине тва пусто време...ајде уше 2 саата

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Јас у 17:20 сум кај другарчево збираме и одаме таму ке сме около 17 : 45 блиску сме до салата .. не е многу далеку .... позз
А за салата шознам треба секоја минута да се бриши .. ШАМПИОНИ сме а салата ни препушта ЛОЛ.

Kajgana Shop

На врв Bottom