Фан клуб: Струмица

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Jas ke vi kazam ne idite vo Strumica za vas e drzava Strumica a do koga ke imate srekja ne znam Prekovic cccc od koj gubime i kup i prvenstvo zalno e
Dobro de i nie sme luge pa ako moze na kratko bar na pola saat da ja vidime drzavata.Na natprevarot ne doagame tuku samo da se prosetame niz drzavata.Mislam ako moze...:uvo:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Dobro de i nie sme luge pa ako moze na kratko bar na pola saat da ja vidime drzavata.Na natprevarot ne doagame tuku samo da se prosetame niz drzavata.Mislam ako moze...:uvo:
abe ostaj go neli gledas ima 10 mislenja(ne deka nekoj sto ima 1000 i poveke mislenja e pointelegenten nego kako se vika ednas speci zasekogas speci:):):):):):))
btw imase li od strumica nekoj u kavadarci?

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Е тоа е.. Можеби среќа можеби нешто друго но тоа е. Интересен натпревар во секој случај. Пресудна за натпреварот беше клупата на Фени. Се надевам дека Струмица има сили да направи целосен пресврт во ова финале.
Ааа.. да... И тој Прековиќ не е нормален. Ц,ц,ц.. да му се мочам у шутот што го има.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Е тоа е.. Можеби среќа можеби нешто друго но тоа е. Интересен натпревар во секој случај. Пресудна за натпреварот беше клупата на Фени. Се надевам дека Струмица има сили да направи целосен пресврт во ова финале.
Ааа.. да... И тој Прековиќ не е нормален. Ц,ц,ц.. да му се мочам у шутот што го има.
hahah
abe zakon sut ima
ali pa kaj vas bogoev ccc

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Да сум на место на Кадија на следниот тренинг ќе ги пуштам цел тренинг лични да шутираат..а на Тимбата ќе го оставам и после тренинг уште 2 саата да шутира хехехех

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
MaximuSR..ќе добиеш бан ако продолжеш да вреѓаш..истото важи и за другите.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Да сум на место на Кадија на следниот тренинг ќе ги пуштам цел тренинг лични да шутираат..а на Тимбата ќе го оставам и после тренинг уште 2 саата да шутира хехехех
Тимбата 30 години не научил да шутира, за 2 саати ќе научи. По грд шут од него мислам дека ни Џанде од мое маало нема (компарација со типче кое прв пат шутна на кош на свои 22 години и мислев дека он го има најгрдиот шут на светот додека не го изанализирав Тимба убаво)

А зар толку неможе оној Бошњак да го чува Прековиќ? ТОлку е лесен за чување, кога е во противничко поле и во зона на шут, језда шутира и од 10 метра, само залепи му се, нема теорија да те помине, само шутот му вреди, ама наиве тренери имаат шаблони за играње во одбрана и не отстапуваат од тие, макар и Прековиќ погодил 11 тројки по ред

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тимбата как маленко дете играше чера.. Тасовски ко најного треба нигде го нема сите промашуваа лични и как да победеш тва е.. Оште ништо не е изгубено има да се игра ако и тргне на наште може и 4-2 да ги здрват :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Тимбата как маленко дете играше чера.. Тасовски ко најного треба нигде го нема сите промашуваа лични и как да победеш тва е.. Оште ништо не е изгубено има да се игра ако и тргне на наште може и 4-2 да ги здрват :)
Ти гледа ли га утакмицата уопште..Тасовски неможеше да претне го чувааа ного јако...Двапати шутна само за 3 поена во целата утакмица и не погоди...Па јасно оти нема да погоди на тава чуване..Е таква одбрана ни требаше и на нас вчера.....Се надеваме оти у петок ќе игра Крстевски па ќе го даде својот придонес за одбраната у екипата.....

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ке видиме во петок .. Димче чера неможеше да претне ... Ама тука у Струмица ако му тргне Е*А си мајката ... Нема да го сопре никој .. Фени иначе изиграа добра одбрана имаа срека у шуто и така .. Нек вее честито ПОБЕДАТА .. :smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
radical ne zaebaj, ne ubiva stalno koga igra protiv nas. ne mu znam losa partija koga igra protiv MZT. ja ne pamtam takov igrac u mzt u zadnjive 4 godini (fakticki posle djole nema dojdeno nekoj opasen suter)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Тимбата 30 години не научил да шутира, за 2 саати ќе научи. По грд шут од него мислам дека ни Џанде од мое маало нема (компарација со типче кое прв пат шутна на кош на свои 22 години и мислев дека он го има најгрдиот шут на светот додека не го изанализирав Тимба убаво)

А зар толку неможе оној Бошњак да го чува Прековиќ? ТОлку е лесен за чување, кога е во противничко поле и во зона на шут, језда шутира и од 10 метра, само залепи му се, нема теорија да те помине, само шутот му вреди, ама наиве тренери имаат шаблони за играње во одбрана и не отстапуваат од тие, макар и Прековиќ погодил 11 тројки по ред
ima i dobro zabrzuvanje.pravi vlezovi i asistencii.Za razlika od samardziev koj neznam so play e kaa nema vlezovi.Prekovik e kompleten igrac samo so malce godinite go gazat.a so vikas za odbrana. Ne e toa taka lesno zatoa sto se doblizuvaat so kol spremajci se za pikenroll.Kol go udvojuvaat a Prekovik ostanuva sam.Taka da ako ne go udvois Kol a zavrsue rabotata ako ne Prekovik sea neka go biraat pomaloto zlo

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
znaci ova sto go kaza e se toa sto ne go pravi tasovski. deckoto samo sutira ko so znam, za asistencii si golema greska, aj za vlezovi do negde, ama ne kazuvaj za asistencii ziti se
Милан Прековик - Фени Индустри
ОН 26 СП 26 МПН 32,62 АПН 2,92 СПН 2,50 ППН 10,42

Spored oficijalnata statistika na KFM...Go pravi vtor asistent vo timot posle Samardziev.I osmi asistent vo ligata.I nemoj da mi kazuvas za igracite na Feni oti znam podobro odtebe.I ovie asistencii gi pravi blagodarenije na taa pikenroll igra so kol sto predhodno ja spomenav.Ako uspee asistencijata kol realizira,ako bide udvoen mu a vraka i ovoj cista pozicija za tri i nataki vie jasno.....

Kajgana Shop

На врв Bottom