Фан клуб: Струмица

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
cekaj be malce. ti zboram za tasovski ne za perkovic. za preko ne kazuvam nisto
Абе Тасо ако беше играч некој ќе заминеше во странство и таму ќе се докажеше ама очигледно нема квалитет за надвор од Македонија и за тоа дреме тука кај него оди по принципот само шут за три ако оди оди ако не се губи го нема никаде според мене мислам дека не е некој колективен играч.:salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
cekaj be malce. ti zboram za tasovski ne za perkovic. za preko ne kazuvam nisto
momce aj poglednigo postot na radical boy i toa so ja sum vratil
Цитат:
Напишано од Radical Boy
Тимбата 30 години не научил да шутира, за 2 саати ќе научи. По грд шут од него мислам дека ни Џанде од мое маало нема (компарација со типче кое прв пат шутна на кош на свои 22 години и мислев дека он го има најгрдиот шут на светот додека не го изанализирав Тимба убаво)

А зар толку неможе оној Бошњак да го чува Прековиќ? ТОлку е лесен за чување, кога е во противничко поле и во зона на шут, језда шутира и од 10 метра, само залепи му се, нема теорија да те помине, само шутот му вреди, ама наиве тренери имаат шаблони за играње во одбрана и не отстапуваат од тие, макар и Прековиќ погодил 11 тројки по ред

Atanase

ima i dobro zabrzuvanje.pravi vlezovi i asistencii.Za razlika od samardziev koj neznam so play e kaa nema vlezovi.Prekovik e kompleten igrac samo so malce godinite go gazat.a so vikas za odbrana. Ne e toa taka lesno zatoa sto se doblizuvaat so kol spremajci se za pikenroll.Kol go udvojuvaat a Prekovik ostanuva sam.Taka da ako ne go udvois Kol a zavr.

MOMCE KADE VIDE TASOVSKI ZITI SE A SAMO BOZOSUIS OD KAA SI TUKA

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Радикал,Прековиќ е невозможен играч. Знае толку ногу финти шо уште нашите кошаркари го немат научено. На тренинг само да го видите. Жив циркус

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368

izvini be Luis Van Gal, pa i ti odma se lutis. zaboraviv deka pratis kosarka ti odamna, ti se znaes, vie ja imate napraveno kosarkata vo makedonija, da ne bevte vie ne znam dali uopste ke bese na ova nivo, sve znaete vie opasni ste. i ako 2 asistencii po natprevar se mnogu....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

izvini be Luis Van Gal, pa i ti odma se lutis. zaboraviv deka pratis kosarka ti odamna, ti se znaes, vie ja imate napraveno kosarkata vo makedonija, da ne bevte vie ne znam dali uopste ke bese na ova nivo, sve znaete vie opasni ste. i ako 2 asistencii po natprevar se mnogu....
2,92 ne deka se mnogu.no ti od sto pratis mnogu nba mislis voa nes ili pol se pa da praat po 20 ast.Pravi tolku i za mak uslovi od akterite sinoca posle cemata i timbata e najdobar asistent.

I se izvinuvam so ova go otvoriveme na ovaa tema ali bev prinuden.Ova bese poslednoto

V

Viktoranius

Гостин
Ај малце да прокоментираме за финалето...

Според мене ама баш ништо уште не е завршено. Искрено очекувам победа на Струмица во петок, и да се намали резултатот на 2-1. Вистина е дека Фени е во голема предност која веќе изнесува пола од конечниот исход, ама со евентуална победа во петок мислам дека ќе се врати победничкиот дух на кошаркарите па да одиме на брејк во Кавадарци.

П.С И молам ви се не ми реплицирајте со постови само сонувај дека ќе биде така и такви глупости.....

Реков ако победиме во Петок, сеуште имаме шанси да се надеваме на одбрана на титулата.

ЕДИТ - Иначе во петок се очекува пеколна атмосфера, ќе биде појако и од Цедевита и од Ростов кога игравме. И пеколот е ништо за тоа што се очекува.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ај малце да прокоментираме за финалето...

Според мене ама баш ништо уште не е завршено. Искрено очекувам победа на Струмица во петок, и да се намали резултатот на 2-1. Вистина е дека Фени е во голема предност која веќе изнесува пола од конечниот исход, ама со евентуална победа во петок мислам дека ќе се врати победничкиот дух на кошаркарите па да одиме на брејк во Кавадарци.

П.С И молам ви се не ми реплицирајте со постови само сонувај дека ќе биде така и такви глупости.....

Реков ако победиме во Петок, сеуште имаме шанси да се надеваме на одбрана на титулата.

ЕДИТ - Иначе во петок се очекува пеколна атмосфера, ќе биде појако и од Цедевита и од Ростов кога игравме. И пеколот е ништо за тоа што се очекува.
Vo pravo si nisto ne e gotovo.Zasluzuva ova finale jaka atmosvera.A vo petok vo kolku e utakmicata?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честито за фени,одлучии последните 2 минути од утакмицата двете тројки на прекович...Во петок се чека победа!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
У петок ќе биде јако!! Пна сала мора победа! :vozbud:
Не како кавадарчани финале полупразна сала :tapp::nesvest:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тука имало лее некојпат празна сала на такви утакмици? или полупразна? искрено лозарите ги дадее на тв беете негде 30-35 се виде убаво..

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тука имало лее некојпат празна сала на такви утакмици? или полупразна? искрено лозарите ги дадее на тв беете негде 30-35 се виде убаво..
Хаха абе ости.. ми дават публиката тама сите маленки деца по 7-8 години рипат радуват се :)
Тај коментаторо вика салата во Кавадарци да речеме е речиси исполнета :pos::pos:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Коментаторо страстно навива за фени да го е***. ама тва е тва сите ги боле оти струмица е најдобра и сите се против нас...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Коментаторо страстно навива за фени да го е***. ама тва е тва сите ги боле оти струмица е најдобра и сите се против нас...
Аха и јас тва забележих коментаторо е за Фени.. Как и да е не се даваме има уште да се игра Струмица е моќна може ного повеќе ако и тргне може и 4-2 да биде!Тасовски,Латович.. Бошњак.. ако се разиграт уште ништо не се знае.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
У петок ќе биде јако!! Пна сала мора победа! :vozbud:
Не како кавадарчани финале полупразна сала :tapp::nesvest:

Друже воа стварно не ти требаше, па немаше место на скалите кај да се седне не па столче да најдиш, не знам кај виде полупразна сала ти. :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom