Abe,brat zarem ti mislis se znae nesto kaj Tomce Dimiskovski i komapnija?:pos2: Moze da recat ne moze da se igra vo sreda ima Folk Fest Kavadarci ...Ete ako izgubime utre ke igrame drugiot vtronik ili drugata sreda,zosto ne vo sabota ili nedela ke prenesuvale Folk Fest Valandovo,zatoa podobro i ne prasuvajte zosto natprevarot trebase da bide denes,pa go zakazaa za utre...Tomce DImiskovski i se e mozno:cug:Супер, а инаку сега ако тепаме во Скојпе, знае ли некој на која дата стартува финалната серија?
Ако, ако...Сега гледав изјавата на управата на Струмица. Казнети сме 6 илјади денари поради транспарентот Дооел КФМ МАФИЈА КРВТА НИ ЈА ИСПИВТЕ ! Исто така управата се заблагодари на навивачите за направените транспаренти преку која ја искажавме благодарноста.
П.С Ем им кажах да не го закачуваме тај транспарент за кфм.
Уживај бе ајде закон беа транспарентите :yea:Сега гледав изјавата на управата на Струмица. Казнети сме 6 илјади денари поради транспарентот Дооел КФМ МАФИЈА КРВТА НИ ЈА ИСПИВТЕ ! Исто така управата се заблагодари на навивачите за направените транспаренти преку која ја искажавме благодарноста.
П.С Ем им кажах да не го закачуваме тај транспарент за кфм.
sto da zboruvame se e kazano !!!! AJDUCI ZAKON!!
Podobro da se zatvori temata zosto na ovoj forum neznam nekoj od ajducite sto fleva na forumot kajgana , btw porano da si otvorime strumcia fans
Аман бе братче, цитираш пост напишан пред 2 години.od kaj znaes deka ne vleva nikoj be
:baeh:
od kaj znaes deka ne vleva nikoj be
:baeh: