Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
WTF?eve koj go glea bojan 13A da ne ni ja polnite temata so gluposti moze?So Bojan 13ka si prakajte kisscinja.
WTF?eve koj go glea bojan 13A da ne ni ja polnite temata so gluposti moze?So Bojan 13ka si prakajte kisscinja.
ne znam dali u kavadarci ima opticar ama ti decko imas seriozen problem so ocite. kaj vide deka gi branam rabotnicki ne mi e jasno!!! i klipovite ne se staveni za mene, tuku za tebe napateno dusicke za da vidis nesto sto nikogas vo zivotot nema da go dozivees. i ova so KISS ako vi e fora sto ja pravite u kavadarci u start ke ti kazam deka vi e tinja.:smir:Друже ај оди глеај си клипови на јутуб Реал Мадрид како сте го тепале и не замарај.
Цела сезона само јадите гомна за Фени и за Струмица, демек од провинција сме биле и не знајме ништо за кошарка, не сум како тебе и не сакам басни да расправам за шо било и како било, ама ако мислиш дека Кавадарци нема или немал кошарка можам само да ти кажам дека си у страшна заблуда...
И од каде сеа вие наеднаш таа љубов према Работнички, па нели бевте
најголеми ривали и го играте “вечното дерби“ во Мак кошараката, ногу гледам нешто се браните по форумот, па шо не си формирате една ваша лига без провинцијалци, па играјте си вечни дербиња цела сезона, може и Соколи да ги убаците у сојузот чисто да разбиват монотонија.
И немај гајле за знамето, тоа се ваде само у специјални пригоди пошто и МЗТ и Работнички ни станаа Fast Food.
kis4e и биди ми поздравен до следната сезона. :smir:
Интересно е клипчето инаку чие дело е.Музиката е закон нема што погодена е ептен.:salut:Вечерва во Струмица ...К.К. Струмица ќе има собрание на кое официјално ќе бидат образложени и доставени оставките на комплетна управа..најверојатно клубот ќе добие нов претседател..Заев.Ќе видиме што ќе одлучат за состојбата во клубот и КФЕ...
Едно клипче за Струмица..
http://youtube.com/watch?v=ixERpfdNJdQ
Пуштете гласче..обавезно
Грамат немаше што да прави...па вика ај еден клип да склопам.Интересно е клипчето инаку чие дело е.Музиката е закон нема што погодена е ептен.:salut:
Ke nema ostavki...Inace eve koga resile lugeto da go pravat Feni sampion i ke go pravat,Feni ke odmara mnogu vreme i ke trenira a Strumica sega igra vo Skopje,i treba da igra utre,Tome se javi rece vo vtornik,se javuva denes i kazuva vo sreda vo 19... I ne daj boze ako pobedi Mzt slednata vo Strumica ke se igra ili sledniot vtornik ili sreda znaci ako Mzt pobedi vo sreda slednata utakmica se igra za edna nedela:nesvest: BOZE MOJ....Вечерва во Струмица ...К.К. Струмица ќе има собрание на кое официјално ќе бидат образложени и доставени оставките на комплетна управа..најверојатно клубот ќе добие нов претседател..Заев.Ќе видиме што ќе одлучат за состојбата во клубот и КФЕ...
Едно клипче за Струмица..
http://youtube.com/watch?v=ixERpfdNJdQ
Пуштете гласче..обавезно
Ama ti taka mislas,ama Tomceto ne misli taka.:cug:mislam deka ako eventualno ima treta e petok ili sabota