Фан клуб: Струмица

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Вечерва во Струмица ...К.К. Струмица ќе има собрание на кое официјално ќе бидат образложени и доставени оставките на комплетна управа..најверојатно клубот ќе добие нов претседател..Заев.Ќе видиме што ќе одлучат за состојбата во клубот и КФЕ...

Едно клипче за Струмица..
http://youtube.com/watch?v=ixERpfdNJdQ
Пуштете гласче..обавезно

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Друже ај оди глеај си клипови на јутуб Реал Мадрид како сте го тепале и не замарај.
Цела сезона само јадите гомна за Фени и за Струмица, демек од провинција сме биле и не знајме ништо за кошарка, не сум како тебе и не сакам басни да расправам за шо било и како било, ама ако мислиш дека Кавадарци нема или немал кошарка можам само да ти кажам дека си у страшна заблуда...
И од каде сеа вие наеднаш таа љубов према Работнички, па нели бевте
најголеми ривали и го играте “вечното дерби“ во Мак кошараката, ногу гледам нешто се браните по форумот, па шо не си формирате една ваша лига без провинцијалци, па играјте си вечни дербиња цела сезона, може и Соколи да ги убаците у сојузот чисто да разбиват монотонија.

И немај гајле за знамето, тоа се ваде само у специјални пригоди пошто и МЗТ и Работнички ни станаа Fast Food.
kis4e и биди ми поздравен до следната сезона. :smir:
ne znam dali u kavadarci ima opticar ama ti decko imas seriozen problem so ocite. kaj vide deka gi branam rabotnicki ne mi e jasno!!! i klipovite ne se staveni za mene, tuku za tebe napateno dusicke za da vidis nesto sto nikogas vo zivotot nema da go dozivees. i ova so KISS ako vi e fora sto ja pravite u kavadarci u start ke ti kazam deka vi e tinja.:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Вечерва во Струмица ...К.К. Струмица ќе има собрание на кое официјално ќе бидат образложени и доставени оставките на комплетна управа..најверојатно клубот ќе добие нов претседател..Заев.Ќе видиме што ќе одлучат за состојбата во клубот и КФЕ...

Пуштете гласче..обавезно
Интересно е клипчето инаку чие дело е.Музиката е закон нема што погодена е ептен.:salut:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Интересно е клипчето инаку чие дело е.Музиката е закон нема што погодена е ептен.:salut:
Грамат немаше што да прави...па вика ај еден клип да склопам.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Пуштете гласче..обавезно
Ke nema ostavki...Inace eve koga resile lugeto da go pravat Feni sampion i ke go pravat,Feni ke odmara mnogu vreme i ke trenira a Strumica sega igra vo Skopje,i treba da igra utre,Tome se javi rece vo vtornik,se javuva denes i kazuva vo sreda vo 19...:pos: I ne daj boze ako pobedi Mzt slednata vo Strumica ke se igra ili sledniot vtornik ili sreda znaci ako Mzt pobedi vo sreda slednata utakmica se igra za edna nedela:nesvest: BOZE MOJ....

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Јас мислам дека ќе нема потреба од трета искрено се надевав дека МЗТ може повеќе да направи нешто во Струмица да му се спротистави достојно на Струмица ама ништо од тоа играчите паднати се на психолошки план и најверојатно ќе изгубат во среда.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Да бидеме реални тие имаат подобра навивачка група..ние имаме подобар тим кој објективно треба да се најде во финалето..и според прикажаните игри во досегашниот дел, и според квалитетот на играчите..некој може да се лути, симулира и игра нечесно..ама тоа се факти пред кои би требало да се молчи.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
grizni jazik, objektivno strumica momentalno e pojaka od mzt, no domasen teren si e domasen teren.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ништо од синоќешното собрание на Струмица..немаше кворум...се презакажа за во Петок..остануваат на ставот дека ќе поднесат оставки..но, Струмица ќе продолжи до крајот на сезоната..без разлика дали ќе испаднеме од МЗТ или ќе играме во финале..сепак останува огорченоста кај управата по инцидентот.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ќе има ли пренос на ТВ. од утакмицата утре во Скопје ?

Kajgana Shop

На врв Bottom