Фан клуб: Струмица

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ти бе во Стејплс Центар да не гледаш кошарка, па нашите биле аматерски кошаркарчиња...де малце серим...Да ве прекрстиме во Фени профешналс...
rekov amatercinja zatoa so samo amaterite na pocetokot se izduvuvaat pa na krajot gubat.profesionalec znaci imanje fizicka podgotvenost za vreme na celiot natprevar.strumica na site natprevari paga vo poslednata cetvrtina.e sea ako ima kvalitetna ekipa protiv sebe da go kazni toa=PORAZ...

Toa ti e isto kaa maratonot u atletikata.Na pocetokot onie bacinjata ke izletat napred 100 metri i mislat pobedile.posle go gubat zdivot i voopsto ne ja zavrsuvaat trkata

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не викам дека Фени е веќе шампион ама каа шо реков после сите 5 утакмици шо ги изиграа Фени-Струмица тешко дека ќе можете да се вратите од 1-0 и со можност за 2-0 со оглед на тоа шо Фени играе прв дома а од 18 утакмици Фени нема пораз дома, сеа бројките се тие и не мора ништо да значат ама и по последната утакмица во Кавадарци не забележав некој значаен напредок во вашата игра шо би го оправдал вашиот оптимизам.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
rekov amatercinja zatoa so samo amaterite na pocetokot se izduvuvaat pa na krajot gubat.profesionalec znaci imanje fizicka podgotvenost za vreme na celiot natprevar.strumica na site natprevari paga vo poslednata cetvrtina.e sea ako ima kvalitetna ekipa protiv sebe da go kazni toa=PORAZ...

Toa ti e isto kaa maratonot u atletikata.Na pocetokot onie bacinjata ke izletat napred 100 metri i mislat pobedile.posle go gubat zdivot i voopsto ne ja zavrsuvaat trkata
Дај кажи една екипа која може да држи константна форма цела сезона..Струмица имаше проблеми со формата тоа е факт...Затоа имаме нов тренер....Го гледав Фени годинава на домашен терен како се мачи со аматерски екипи (како што ти велиш)пред последниот натпревар во Струмица формата ви беше гроги..и што сега...И тоа е составен дел од играта..не ми е јасно што толку натурате со овие работи по милион пати да реплицирам на глупости...
Оставете финалето да покаже кој ќе биде шампион и толку...не се правете баба Ванѓи..што праиме ако ни едената ни другата не стигнат во финале..На Мадрид бараното чудо да се случи..кај ќе се криеме.

V

Viktoranius

Гостин
Забораваш ти дека не треба да пишеш на овој под форум а или се правиш дека ќе заборајме ако си сакал да пишуваш не требало да се обложуваш ова да ти е последен пат ваков испад оти го прекршуваш ветеното а тие што не одржуваат ветување знаеш што се немора да ти пишувам.:helou:
Го прекршувам ветеното, и што сега ?

Иначе гледам веќе сте почнале да славите титула, епа ај да бидам првиот да ви честитам. Исто така за да не пишувам друг пост да не заборавам и да ви ја честитам и европската титула што ќе ја освоите другата сезона, а исто така да ви ја честитам и победата над Панатинаикос со 20 разлика.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Viktoranius кај ти се двете титули шо ви ги вети Давитков а? Или сеа Кадија ви вети една

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
АБе тие нашите ќе играт ли некоја пријателска сега за време на пауза ?

vasko_sr

Струмичанец
Член од
2 март 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Не викам дека Фени е веќе шампион ама каа шо реков после сите 5 утакмици шо ги изиграа Фени-Струмица тешко дека ќе можете да се вратите од 1-0 и со можност за 2-0 со оглед на тоа шо Фени играе прв дома а од 18 утакмици Фени нема пораз дома, сеа бројките се тие и не мора ништо да значат ама и по последната утакмица во Кавадарци не забележав некој значаен напредок во вашата игра шо би го оправдал вашиот оптимизам.

Ke kiksne i feni posle 18 utakmici ke videte pozz

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Да засегогаш има прв пат...
Патем ние во среда со Амак ли играме или не се знае уште дали ќе се они или МЗТ??????

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Се мислам дека со Амак ќе играме, не го сваќајте како провокација.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Се мислам дека со Амак ќе играме, не го сваќајте како провокација.
i jas mislam taka ali nekako MZT ovaa godina najmnogu go namaci amak pa zatoa malku mi se mesaat rabotite.Edinstveno tie i vie gi imate pobedeno vo ohrid.a vo ovoj dvomec navivam za amak zatoa so gi imaat najgolemite makedonski potencijali...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
викате аматерски играчи а? ако сме аматерски немаше да ја елиминираме ЦЕДЕВИТА(име со реноме и буџет од околу 1милион евра) и со локомотив да пружиме отпор.вие мислете си оти сме аматерски,но пола тим ни е репрезентативен!.Позз.:baeh:

V

Viktoranius

Гостин
i jas mislam taka ali nekako MZT ovaa godina najmnogu go namaci amak pa zatoa malku mi se mesaat rabotite.Edinstveno tie i vie gi imate pobedeno vo ohrid.a vo ovoj dvomec navivam za amak zatoa so gi imaat najgolemite makedonski potencijali...

Ај да не се лажаме.

Вие навивате за Амак, затоа што сакате појак противник на Струмица.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
па секако дека ке навиваат за амак сакаат да отпаднеме но ке видиме кој и како ке отпадне х)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ај да не се лажаме.

Вие навивате за Амак, затоа што сакате појак противник на Струмица.
Ne ni pomisliv na toa...Poarno ke navivam za makedonskiot potencijal i najgolemoto iznenaduvanje vo ligata negoli za prepotentnite MZT.Ova ne se odnesuva za skopjani ili pak za F.A ednostavno vo sostavot na MZT ima mnogu gnasni igraci.Primer:Taci,onoj despotovic i red drugi...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Полуфиналните натпревари секако започнуваат на 30 Април. Измена можно е да има а почетокот на Финалето, евентуално ако и двете двојки во четвртфиналето завршат порано од предвиденото (победа на некоја од екипите во двојките со 2-0).

Инаку Балканската лига ќе стартува (ако стартува) со 10 екипи (по 2 од 5 земји, Македонија, Србија, Бугарија, Грција, Романија).

Денеска пренос на утакмицата Амак - МЗТ на МТВ во 18:00 часот.

Kajgana Shop

На врв Bottom