Фан клуб: Струмица

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ако де..ја осетивме еврпоската кошарка,ја елиминиравме цедевите,го подигнавме рејтингот на македонската кошарка а шо е најважно на СТРУМИЦА и така..
Apsolutno.Makedonskata klubska kosarka na evropski plan bese mrtva 7-8 god.Lani so igranjeto na Strumica kolku tolku se mrdna od mrtva tocka.Ostanuva da se nadevame deka ovaa godina ce kacime skalilo pogore.Pa ne mora dase brzame.Znam deka e ponizuvacki sampionot na MKD da igra vo liga so 8ot od srbija no i da bideme realni deka srbskata kosarka e daleku ponapred od nasata.Elitnata Evropa e dolg proces I ako ova e samo prviot cekor togas treba da bideme zadovolni.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Далеку е понапред секако дека е но ние го подигнавме рејтингот лани се надевам оваа година кој ке биде шампион ке се пријави пак да игра

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Значи ти го сметаш фени за шампион а ? Еми честитки ако е он..Нооб си тотален нооб си ... глупости трескаш а 21 години си... оди присвести се.!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
dobro be ne se znae se uste ali veruvam deka ke a zeme titulata bidejki ima pojak tim,do sea ve rasturivme,imame 1-0 u finale i sto treba poveke

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
dobro be ne se znae se uste ali veruvam deka ke a zeme titulata bidejki ima pojak tim,do sea ve rasturivme,imame 1-0 u finale i sto treba poveke

Ми добро имате 1-0 предност .. еми ете ако ве тепаме сега во Кавадарци ке биде 1-1 па потоа идете кај нас у Струмица и ние ве тепаме и ??? :vozbud::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ми добро имате 1-0 предност .. еми ете ако ве тепаме сега во Кавадарци ке биде 1-1 па потоа идете кај нас у Струмица и ние ве тепаме и ??? :vozbud::vozbud:
Ама ако не тепате ама никако да ви појде од рака тоа даа еве два пати имавте шанса да го сторите и еднаш во купот не успеате а немаа ни да успејте на сета таа можеби и во Струмица да изгубите.:salut:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Добро де .. ајде ке видиме кој ке е ШАМПИОН ... вазно еден од Фени и од Струмица ке е ..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
aj ne se karajte.Koj i da bide sampion(moja zelba e feni pa sea ke vidime zdravje)dase nadevame deka odgodina i dvata tima ke igraat vo Evropa so jaki sostavi i konkurentni...Toa ke bide najarno

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
aj ne se karajte.Koj i da bide sampion(moja zelba e feni pa sea ke vidime zdravje)dase nadevame deka odgodina i dvata tima ke igraat vo Evropa so jaki sostavi i konkurentni...Toa ke bide najarno
Се слагам сотебе јас сосема коректна констатација.:helou:

V

Viktoranius

Гостин
sekako deka ke se prijavi i veruvaj feni ponapred ke otide od strumica
Уште не ни шампиони а они веќе ќе се пријавуват.:pos::pos:

Да не бидам дволичен ќе ви кажам што ми лежи на душа. Ако Фени биде шампион и ако случајно заигра во некој европски куп ќе ми биде мило да отпаднат уште во првиот круг.

Јбг, најголеми конкуренти сме па така да би ми било мило.

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
Уште не ни шампиони а они веќе ќе се пријавуват.:pos::pos:

Да не бидам дволичен ќе ви кажам што ми лежи на душа. Ако Фени биде шампион и ако случајно заигра во некој европски куп ќе ми биде мило да отпаднат уште во првиот круг.

Јбг, најголеми конкуренти сме па така да би ми било мило.
pa strumica koga igrase evrokup jas bev za niv. sepak makedonski klubovi sme

Kajgana Shop

На врв Bottom