Фан клуб: Струмица

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
brat
sea ce ti kazam zosto ve mavaa. na samiot vlez imase nekoi nedolicni navivaci od kavadarci koj plukaa po vasite i toj celaviot bese isplukan. a podocna i go provociraa i eden od nasite mu zagazi a isto i toj celaviot ama nasiot bese samo isturkan od zelkite (ne bese udren) a vasiot bese tepan so pendreci. ali kako i da e ne smee gostinski navivac da go pomini koridorot od policajci a kamo li i da saka da se tepa. taka da tuka e vo pravo policijata.

a za slucajot koga bese tepan onoj dole do terenot toj sakase da se pravi 'golem fraer' i ja zapali bakljata so sto bese opomenat i pocna da vika i da vregja po policijata po sto bese tepan.

a citam pogore nema nikakva vrska toa ni so amir ni divna ili bilo sto samo vie sega ce si barate vasa pravda. verojatno sega ce mu dojde umot da ne se pravi golem fraer drug pat posto pak ce bide tepan.

a inace sto i da pravite nema sansi nisto da storite protiv vlast, policija i drzava. tie ce bidat vo pravo a ne osobeno 150 - 200 dusi . pozz
Tuka odma ke te presecam. ova sto go velis nema nikakva vrska i zatoa da ne sirime dezinformaciii.Na ovoj kelaviot za koj zboruvas celo vreme sega ke kazam kako bese rabotata i ne sakam da diskutirame poveke za toa.Na covekot mu se slosi mu trebase vozduh ne mozese na noze da stoi, uste na rabota koga bil vo strumica mu bilo loso no pregolemata zelba da dojde na utakmica da ja bodri strumica si go stori svoeto.Mu se slosi nekade krajot na 1 va cetvrtina i go sednaaa najgore kade sto bevme no nemozese da dise covekot mu trebase vozduh po sto 2 ca policajci od kavadareckata policija se obidoa da go iznesat nadvor no kavadareckite policajci koga odea so nego nikoj ne se grizase za nego od publikata go butkaa go plukaaa i jas stoev blisko do eden od zelkite bidejki taka se zamuabetivme mu rekov vidi sega ova li e policija i koga vide sto se slucuva toj se strcna i go vrati nazad i rece da izdrze do poluvreme ke go izvadat nadvor.2ra cetvrtina celo vreme go ladev gore so edna majca starno na covekot mu bese mnogu loso a vasata publika jadese gomna ostavi go neka umre (neznam sto im se vrtese vo glavata koga go kazuvaa ova) dojdepoluvremeto i 2,3 ca od zelkite otidoa da ja rascistat malku publikata i ovie 2,3 ca sto celo vreme jadea gomna i koga go butaa koga sakase da go izvadi vasata policija izbegaaa od 2 ca zelki kako picki vednas gi snema kogha vidoa deka doagaat nakaj niv i za 10 sec go izvadija nadvor.na covekot stvarno mu bese mnogu loso i taka bese cela rabota i nesakam da zboruvame veke za toa. pozz

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
brat
sea ce ti kazam zosto ve mavaa. na samiot vlez imase nekoi nedolicni navivaci od kavadarci koj plukaa po vasite i toj celaviot bese isplukan. a podocna i go provociraa i eden od nasite mu zagazi a isto i toj celaviot ama nasiot bese samo isturkan od zelkite (ne bese udren) a vasiot bese tepan so pendreci. ali kako i da e ne smee gostinski navivac da go pomini koridorot od policajci a kamo li i da saka da se tepa. taka da tuka e vo pravo policijata.

a za slucajot koga bese tepan onoj dole do terenot toj sakase da se pravi 'golem fraer' i ja zapali bakljata so sto bese opomenat i pocna da vika i da vregja po policijata po sto bese tepan.

a citam pogore nema nikakva vrska toa ni so amir ni divna ili bilo sto samo vie sega ce si barate vasa pravda. verojatno sega ce mu dojde umot da ne se pravi golem fraer drug pat posto pak ce bide tepan.

a inace sto i da pravite nema sansi nisto da storite protiv vlast, policija i drzava. tie ce bidat vo pravo a ne osobeno 150 - 200 dusi . pozz

Чисто информативно за тоа одговара државата не тој приватно да не мешам маабето ама се сеќаваш кога едни роми се тепаа (мислам тетово не знам точно не ме фајки за збор) на страна си седел еден ром и цајканите го дотепале него без причина и тој не ги тужи приватно туку државата одговара и зема баја пари.Така да мислам дека баја ке се исплакнат ако тужат де

V

Viktoranius

Гостин
Чисто информативно за тоа одговара државата не тој приватно да не мешам маабето ама се сеќаваш кога едни роми се тепаа (мислам тетово не знам точно не ме фајки за збор) на страна си седел еден ром и цајканите го дотепале него без причина и тој не ги тужи приватно туку државата одговара и зема баја пари.Така да мислам дека баја ке се исплакнат ако тужат де
Ќе тужиме секако, не сакам да давам информации за да не излезат на крајот дезинформации, ама секако ќе се тужи, и голем човек стои зад тужбата што ќе биде поднесена.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.013
Поени од реакции
51.219
Ќе тужиме секако, не сакам да давам информации за да не излезат на крајот дезинформации, ама секако ќе се тужи, и голем човек стои зад тужбата што ќе биде поднесена.
Кој сака нека стои позади тужбата пиротеника во затворен јавен објект не е дозволена за употрба зашто загрозува живот и по тој основ смеат да тепаат џабе ви е

V

Viktoranius

Гостин
Кој сака нека стои позади тужбата пиротеника во затворен јавен објект не е дозволена за употрба зашто загрозува живот и по тој основ смеат да тепаат џабе ви е
И на почетокот на утакмица запаливме па не удараа, и во Струмица палиме и не не удараат, секаде каде што сме биле на гостување сме палиле и не не удараа се до вчера.
И плус тоа ние и пред тоа јадевме ќотек и пред да запалиме бакла за ништо јадевме ќотек.
Има и полиција од Струмица која беше на лице место вчера и рекоа дека ќе сведочат во наша корист.
Еден ајдук зеде шише полно со вода да се напие и одкако се напи го фрли погоре на еден друг ајдук и тој да се напие и поради тоа изеде пендраци и кажи ми на што личи тоа ?

Ќе стане голема сто посто.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Абе ајде уште неможам да се помирам со факто дека само три минути не делеа до првиот куп од среде Кавадарци, и за три минути се сруши се како кула, како оние 15 разлика ништо не вределе, како да немале некое посебно значање во претходните 37 минути. Сега единствено ни останува првенството, но реално гледано после ова што ни се случи почнувам да мислам дека титулата ќе си оди од Струмица, иако тоа најмалку сакам да се случи. :(. Не ме сваќајте грешка, и јас многу ја сакам Струмица и од се срце сакам пак да бидеме шампиони, ама некако вербата во тоа после тоа вчера што се случи ми е тотално разнишана. Дај боже овој психолошки притисок на нас навивачите и пред се на играчите да го снема и да продолжи победничката серија во лигата и да имаме успех во Плеј Офот.

V

Viktoranius

Гостин
Абе ајде уште неможам да се помирам со факто дека само три минути не делеа до првиот куп од среде Кавадарци, и за три минути се сруши се како кула, како оние 15 разлика ништо не вределе, како да немале некое посебно значање во претходните 37 минути. Сега единствено ни останува првенството, но реално гледано после ова што ни се случи почнувам да мислам дека титулата ќе си оди од Струмица, иако тоа најмалку сакам да се случи. :(. Не ме сваќајте грешка, и јас многу ја сакам Струмица и од се срце сакам пак да бидеме шампиони, ама некако вербата во тоа после тоа вчера што се случи ми е тотално разнишана. Дај боже овој психолошки притисок на нас навивачите и пред се на играчите да го снема и да продолжи победничката серија во лигата и да имаме успех во Плеј Офот.

2 години под ред се случува истото, минатата година кикснавме така со Вардар во финале во последната четвртина, а оваа година со Фени.
И јас не можам да се помирам, али што преостанува друго освен да се надеваме на плејофот.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ако го освоиме првенството сето ова ќе биде заборавено..оти Купот е втор по важност..на крајот Мајмунот ќе може да се пофали со двојна титула како што предвидување...Вака е можеби и поарно..оти ќе се вадеше на Купот и Суперкупот..ако не станеме шампиони..
Јас лично верувам(без разлика колку тоа некому му се допаѓа или не)дека Струмица е поквалитетна екипа...и го има потребниот потенцијал за шампион..Се надевам дека КФМ нема да застане на патот на фер и коректното финале..па ќе видиме кој навистина го заслужува..Префиксот "мора" во случајот на Купот лебдеше во воздух..сите сме свесни..било каде на друго место да се одиграше Купот ..тешко оти Фени ќе го освоеше...Струмица играше против сите во "Јасмин"..и се покажа како зрела екипа..

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
И на почетокот на утакмица запаливме па не удараа, и во Струмица палиме и не не удараат, секаде каде што сме биле на гостување сме палиле и не не удараа се до вчера.
И плус тоа ние и пред тоа јадевме ќотек и пред да запалиме бакла за ништо јадевме ќотек.
Има и полиција од Струмица која беше на лице место вчера и рекоа дека ќе сведочат во наша корист.
Еден ајдук зеде шише полно со вода да се напие и одкако се напи го фрли погоре на еден друг ајдук и тој да се напие и поради тоа изеде пендраци и кажи ми на што личи тоа ?

Ќе стане голема сто посто.
a da ne tepavme nemase nikakvi tuzbi,taka? sea ja osporuvate pobedata na feni

Член од
7 март 2008
Мислења
138
Поени од реакции
4
se gleda kolku e zrela.15 razlika izgubija za 2 minuti.na terenot bea 5-5 ne igraese cel jasmin.a toa so vi popusti koncentracija e drugo. i ne zaboravaj deka u feni igraat nekolku reprezentativci na makedonija isto kaa i u strumica taka da nisto ne se znae. a i jas se nadevam na fer i korektno finale pa barem da gledame ubava kosarka
pozzz

Г

Грејвдигер

Гостин
a da ne tepavme nemase nikakvi tuzbi,taka? sea ja osporuvate pobedata na feni
тужбата нема никаква поврзаност со резултатот, тоа што беше таму што ги маваа Ајдуците на ништо не личеше. Да земаме пример, вас да ве тепаа нашите полицајци на последниот натпревар во Струмица, вие немаше да поднесете тужба? или ич кур не ве боли вас ако изедете ќотек, отпорни сте на тоа, а?:rofl:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
se gleda kolku e zrela.15 razlika izgubija za 2 minuti.na terenot bea 5-5 ne igraese cel jasmin.a toa so vi popusti koncentracija e drugo. i ne zaboravaj deka u feni igraat nekolku reprezentativci na makedonija isto kaa i u strumica taka da nisto ne se znae. a i jas se nadevam na fer i korektno finale pa barem da gledame ubava kosarka
pozzz
Кавадарчанец..јас пратам кошарка преку 20 години сигурно(ама немав 2 месеци кога почнав)..без разлика дали станува збор за македонска, бивша ју или НБА...И верувај ми кога ќе видам дека нешто мора да биде како што некој рекол,платил и посакал..секогаш се исполнува..само што спортот оди ...таму кај што не му е место...

Г

Грејвдигер

Гостин
Кавадарчанец..јас пратам кошарка преку 20 години сигурно(ама немав 2 месеци кога почнав)..без разлика дали станува збор за македонска, бивша ју или НБА...И верувај ми кога ќе видам дека нешто мора да биде како што некој рекол,платил и посакал..секогаш се исполнува..само што спортот оди ...таму кај што не му е место...
По секоја мерка мораа да победат. Чекаа само малце да ни се доближат и од раце да ни ја земат победата.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eee kako ne im e sram na MOCANITE POLICAJCI bez pricina da jadas pendraci neznam ova se sto se sluci se e NAMESTENO

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
marcuse jas ti vikam gledam kosarka 10 godini,i uste imam kaseti uste od vremeto na orka i tikves florida

Kajgana Shop

На врв Bottom