Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
неееееееееееееееееееееееееееееее .... Ме нервират такви глупави телевизиии ... ова ќе биде големо дерби а они пак не дават пренос ....
Нема да има пренос.Ќе има ли пренос некаде бе??
Не, Дај боже да тепаме вечер, и кој ќе го дознае резултато одма да пишува овде?Ќе има ли пренос некаде бе??
Шо трескаш зелени бе :pos2::pos2: не лажи народо тука саа...:pos2:Еја абе овој Грнчаров беше на фудбал до 1 полувреме на Беласица :wink: ... Кажа дека ќе тепат ... и тава голема разлика ... па да видиме колку ќе е точно ... :helou:
Дај престани да тропаш бе,Јоцо беше за нигде подобро кажи несакам да признаам што зборев глупости за него,ајде доста за Јоцо ајде.Претеравте!Остај ги децата на страна..види ја фактичката состојба..минатата утакмица ја изгубивме ради мајмунот...немавме дрво во салата за да види која тактика да ја употреби..
Сега пак зависи од играчите..оти Јоцо беше заникаде и со Фени ама пак победивме..мотивот е важен..
Да тропам..Христов ај собери се малце....имам право да кажам што сакам без ти да ми леташ како колибри околу главата..Дај престани да тропаш бе,Јоцо беше за нигде подобро кажи несакам да признаам што зборев глупости за него,ајде доста за Јоцо ајде.Претеравте!
debil eden se palese i minatata utakmica pa izgubivte!i ne jadi gomna mnogu ne provocirajМислам дека ке победиме со над 10 разлика. Пуповик е гневен ке се истури на МЗТ верувајте 4 утакмици не играл ке растури вечер освен некое педерче од мзт да го изнервира.. Напред Момци!
Хохо,ми се закануваш?Па од такви како тебе Струмица нема да биде што само знаат да зборат,и никогаш нема да бидат верни навивачи на својот клуб.Можеби и Аеродромка не го почитува Марјан Лазовски и мн. други од АЕРОДРОМЦИТЕ па не го кажуваат тоа, но што да се прави со такви како тебе....Да тропам..Христов ај собери се малце....имам право да кажам што сакам без ти да ми леташ како колибри околу главата..
Моето мислење не се однесува на ниеден член туку на тренер што не го почитувам.,..и за тоа скини ми се...јасно ли...
Абе дете, љубовта кон клуб (или било што друго) не е полтронско, туку критичко (не критизерско) однесување кон истиот, за да се подобри она што не чини. Јасно? Ако не ти е јасно, земи си Вујаклија или друг соодветен лексикон на изрази и зборови и протолкувај си.Хохо,ми се закануваш?Па од такви како тебе Струмица нема да биде што само знаат да зборат,и никогаш нема да бидат верни навивачи на својот клуб.Можеби и Аеродромка не го почитува Марјан Лазовски и мн. други од АЕРОДРОМЦИТЕ па не го кажуваат тоа, но што да се прави со такви како тебе....
Хохо.А ти дека имаш 30 години и мислиш дека знаеш многу?Па другарчето ти ,само збори глупости за Јоцо преку глава ми е веќе.Еве ви дадов пример за Аеродромците можеби секој ке ме цитира од нив и ке ми каже дека не сум во право но знам дека сум,дека многу од нив не го ценат Марјан,но сепак тоа не го кажуваат така како Маркус..Абе дете, љубовта кон клуб (или било што друго) не е полтронско, туку критичко (не критизерско) однесување кон истиот, за да се подобри она што не чини. Јасно? Ако не ти е јасно, земи си Вујаклија или друг соодветен лексикон на изрази и зборови и протолкувај си.
Затоа, кога не разбираш, поарно ќути си. Ако тренираш кошарка, не значи дека знаеш нешто. Напротив... Уште многу треба да јадеш леб, па да знаеш.
Верни навивачи...до вчера салата не ја знаеја каде се наоѓа, сега се најгласни.
Да...многу знам, дури и премногу, не заради годините, туку заради образованието, и чаршиската школа, како и стекнатата ерудиција и елоквенција заради себе, како и времето поминато во сала и на стадион, кое е сигурно повеќе од твоите години.Хохо.А ти дека имаш 30 години и мислиш дека знаеш многу?Па другарчето ти ,само збори глупости за Јоцо преку глава ми е веќе.Еве ви дадов пример за Аеродромците можеби секој ке ме цитира од нив и ке ми каже дека не сум во право но знам дека сум,дека многу од нив не го ценат Марјан,но сепак тоа не го кажуваат така како Маркус..
Не реков да викате Супер е Супер е,ама барем да престанете веќе против НЕГО.Оставете го иам време за докажувањне имаме 5 победи по ред,го победивме Фени со него и тоа без Пупович и повторно вие сите по Јоцо,цццц абе оставете го човекот,ама и на купот ке ви докаже на сите,а посебно,на двајцата другари.Да...многу знам, дури и премногу, не заради годините, туку заради образованието, и чаршиската школа, како и стекнатата ерудиција и елоквенција заради себе, како и времето поминато во сала и на стадион, кое е сигурно повеќе од твоите години.
И за кој кур треба да внимавам јас, или било кој, што ќе каже за Јоцо само затоа што бил тренер на Струмица? Кога не го бива, неможам на сила да викам дека го бива, за тоа некому да се допадне.
Тоа би било лицемерие, полтронизам и заради таквите мислења и безрбетност пропаѓаат убавите работи, не само кошарката, туку се во животот.
Утакмицата е во,7 бе.Ако го дознаам резултатот,ке ви пишам ако не ке ги чекаме АЕРОДРОМЦИ.kako e rezulatatot mzt-strumica znae li nekoj
ako znae neka pise