хехе ама во сред Битола го тепавме со 3500 публика и дупла Чкембари отколку во Прилеп па сега направи си пресметка како ние победивме како вие победивте..Abe sto zboriis .. ? Vie go tepate na Pelister 3 nie go tepame 18 .. pa na nas ke ne tepate .. ? Abe ajde ne zboruvaj takvi glupostii .. SAMO EDNA MALA PROSETKA NA MOZOKOT :pos2::pos2::pos2:
Одлично размислување односно најреално од сите што ги прочитав во последниве 2 страници сега го победиа Пелистер и се кренаа малце мислат дека сета му е јасна ама ај секој си има право на свое мислење нели до недела има време јас не велам дека ќе победиме сигурно или дека ќе изгубиме туку ќе речам нека победи подобриот..Каква глупост лелелелелелелелеле. Вие губите од Мзт 3 а они го тепаат Мзт 30. Како може да си толку глуп, те молам објасни ми што имаше врска тоа со Пелистер? Колку и да се трудев неможев да прекутам на ваков пост.
Иначе и јас мислам дека Фени не игра ама баш ништо посебно, а Струмица ја немам гледано од она со Мзт, ма да верувам да беше Пуповиќ 100% ќе победеше Струмица, али мислам дека и вака со оваа фрли тројка игра на Фени, ќе изгубат
Еве јас ќе признаам дека имаме слаба форма во последните два натпревари посебно клучните играчи Прековиќ и Чемата ама за со Струмица имаат посебен мотив секако а кој би немал дека сте подобри незнам пошто ве немам гледано па така неможам да дадам оцена за играта на СТрумица..Ајде у недела во Струмица на добра кошаркарска претстава односно на големото дерби..Aha se soglasuvam,neka pobedi podobriot...No...Mislam deka vo momentot,nie sme podobri...Emil Rajkovic se obiduva da se izvadi za slabata igra,nekni i veli deka ne e mala rabota da go zadrzis Rabotnicki na 52 poena ili nesto slicno,a vsunost Feni postiga se na se 61-62...Neznam kolko bea poenite...Ednostavno Emil ne saka da ja priznae slabata forma na timot,vo poslednite 2-3 natprevari...![]()
ok,u ponedelnik ce vidimeFeni vo nedela 10000000000 posto paga vo Strumica pa sto saka neka bide. Ke ima odli4na atmosvera se sprema nestoke bide interesno mnogu. Ne smeeme da si dozvolime uste eden kiks na domasen teren.
Hristov ako ima nekoj kladbi so tebe sumpozz