da da cestito sega vi prilega:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ile odgovori mi nemoj da kutis...
P.S Aerodromci cestito novo ime :pos2: ...
da da cestito sega vi prilega:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
abe na sekoja tema e taka zs da ja zaklucat...ili lubomorni ste oti e najposeten forum.....ja videte na mzt FON nikoj pat ne e bila zaklucena, a se ipokaraa tamu...isto i na feni toa si e segde se pisuva isto..pozz do viktoranus
Читај ми ги постовите уназад ќе видиш што сВе јас знам да кажам и што сВе имам кажано. Прашањето е дали јас или ти си тој што незнае што да каже хмм? По 2 секунди размислување го имаме победникот ! Христов дечкото на 13 годишна возраст изгледа како на 5 и плус се фали дека има девојка, бравооо ! Дури ми текнува еднаш во немоќ побара да го бануваат од темата, така? А исто и сега во немоќ пишува што прво му дојде на памет, затоа што незнае да мисли и не излегол од неговота Струмица, а најнова вест е тоа што не го пуштаат да оди на утакмица, мора да оди со неговите, па сега се правда дека е болен. А ти Together_Lozari ебати никот не си можел ништо подобро од тоа да смислиш, убаво ти кажа Радикал бери памет од вчера за да не биде кога ќе почнеш и ти ко овој твојов другар Христов да тонеш во немоќ да пишуваш ноторни лаги на форумов.
Текстот што го напиша Радикал ти никад не би можел да го напишеш не се учи на нива и со стока како се пишува.
Najnova VEST. Viktor i Anus spremal doktorat na temata Znacenjeto na zborot iskompleksiranost . So sreka Anuse
Oh more prost , nego aj te molam kazi mi sto e Doktorat ? Znaes li ?Благодарам БОКИ. Се надевам и ти го заврши курсот од кај твојот учител идол БОКИ 13.:smir:
Ние замисли си имаме свои песни, а вие немате ни песни а па камоли свои. Кога би имале капацитет да измислите песна вие би требало да пеете Земјоделска Задруга ОЛЕ.Свето име универзитет ке пеат сега. ЧЕСТИТКИ И ОД МЕНЕ:pos2::pos2::pos2:
Како не вика Грција? Македонија? Струмица? Кавадарци???? Секако дека не. НЕ ВИКА СКОПЈЕ, хмммм а зашто не Кавадарци и Струмица, пошто СКОПЈЕ СИ Е ДРЖАВА (запеј те си го ова со ритамот од песната „Постела од Рози„ интерпретирана од Куку Леле)Ауу ви ногу сте учени за вас не требало ни покана ни ништо, дирекно без размислување вас Скопјани треба да ве примат во Еу и Нато. Бравос дааа секоја чест таков народ ни треба.
п.с иако ви најногу а кочите :pos2:
A море телиња едни глупи!Вие најдовте да не заебавате нас за тоа што ќе сме пееле??Вие што немате ни една ваша песна???Вие што ја пеете од ѓорче петров до железничка кога играте и со мзт и со работнички???Вие што изгубивте знаме во скопје и што во оние кој беа на трибина имавте и луѓе од камионите по скопје што продаваат зеленчук??Вие што незнаевте што се случува во струмица кога видовте што е навивање од страна на 50-60 луѓе наспроти цела сала??Вие што до вчера ве немаше нигде???Вие со шалчињата ajduci champions??Епа не идеее беее ејјј!!!Свето име универзитет ке пеат сега. ЧЕСТИТКИ И ОД МЕНЕ:pos2::pos2::pos2:
Подобри сме од вас илјада пати, ТИТУЛА !A море телиња едни глупи!Вие најдовте да не заебавате нас за тоа што ќе сме пееле??Вие што немате ни една ваша песна???Вие што ја пеете од ѓорче петров до железничка кога играте и со мзт и со работнички???Вие што изгубивте знаме во скопје и што во оние кој беа на трибина имавте и луѓе од камионите по скопје што продаваат зеленчук??Вие што незнаевте што се случува во струмица кога видовте што е навивање од страна на 50-60 луѓе наспроти цела сала??Вие што до вчера ве немаше нигде???Вие со шалчињата ajduci champions??Епа не идеее беее ејјј!!!