Г
Грејвдигер
Гостин
Ако дојде Давитков овој 99% ќе го домакне и мечето ушко во Струмица.... :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Јоцо и Власиос се во игра, а кој ќе биде ќе видиме, така да...не се буни многу! Кочи малце...Ne ne ! od ponedelnik Jordanco na klupata na Strumica od NAJ SIGURNI IZVORI ...
Дај боже Власиос да дојде, него ли овој мајмунот таму...Јоцо и Власиос се во игра, а кој ќе биде ќе видиме, така да...не се буни многу! Кочи малце...
Никогаш не ми се допаѓал Јоцо...Никогаш!Проблемот е во тоа што Јоцо беше прв избор на Струмица уште пред да почне сезоната..Арсиќ падна како од ведро небо..така да ова е чекор назад...со Власиос би било два чекори назад...се знаат причините поради кои се разидоа клубот и тој и тие уште стојат...и покрај големото обострано почитување...така да Јоцо ни е судбината изгледа
Тешко гром во коприва не удира..а копривата во овој случај е ЗаевНикогаш не ми се допаѓал Јоцо...Никогаш!
Јасно ми е и мене дека поголеми шанси има Јоцо моментално (знаеме нели зошто и како), но би сакал Власиос да биде гром од ведро небо.![]()
Како што беше Арсиќ...зошто да не падне уште еднашНикогаш не ми се допаѓал Јоцо...Никогаш!
Јасно ми е и мене дека поголеми шанси има Јоцо моментално (знаеме нели зошто и како), но би сакал Власиос да биде гром од ведро небо.![]()
neoficijalno vcera vo kfm im rekle deka e joca ama ke pocekale do ponedelnikНикогаш не ми се допаѓал Јоцо...Никогаш!