izgleda ne znaete drugo i se vi e toj muabetot..na site od forumo sto se od sr im pisuvate...(abe aj 2 godini sledite kosarka i mislite se znaete)nejkam da se falam mos ne znam poveke od tebe za kosarka ama pratam sport oste mal....a za toa deka mu dojde krajot na strumica...kuti si podobro za na kraj da ne si goltas zborovite...na kraj sezona ke vidimeAbe opinok eden sleski pazi kako se izrazuvas, sledis kosarka 2 godini i mislis se znaes, a ustvari veze nemas... Radikalot se sto kaza taka ispadna... samo edno ke vi kazam vi dojde krajot tolku vi bese, raspad sistem... da ve vidam sea kolku ste lojalni kon klubot koga ke pocne da tone...
Bravo SELjAK, si ja pokazuvas samo kulturata tvoja... tolku znaesna majkati pickata da ja ebam jas
Neznam kaj koj e kompleksot???Оваа година ако не е во нас титулата, поарно Фени да зема титула одколку Работнички или МЗТ или Вардар. КАПИШ ?
За твоја несреќа клубот не е пропаднат, само што Арсич е отпуштан. А сега од полусезона ке се прави јак тим за титула, се виде дека Фени има појак тим оваа сезона, па ке прават Струмица тим за да ви го опнат на сите. :helou:ајдеее и струмица пропаднааа ,па се знаеше дека нема да издржат уште долго![]()
![]()
Тоа се навивачи, 2 години навиваат, и ке мерат к*р со нас и Аеродромка. Никогаш нема да бидете ни приближно добри, колку што ние сме сега (а ние сме 10 пати полоши од како што сме биле)so ke mi e kultura za Albanec smrdliv....na vas samo taka...more ne 20 godini i oste 20 nema da zemate titula....kako sto vika viktoranius za 2 godini...more za 1 be lap titula...haha to ti e to
ајдеее и струмица пропаднааа ,па се знаеше дека нема да издржат уште долго![]()
![]()
А радикал ги земал од на мајкати вагиналниот отвор. Кај на мајка ти вагиналниот отвор, виде дали јас сум дал некоја информација. Знам јас и вие знаете, само гордоста не ви дава да признаете. Прашајте се зашто нема да дојдете тука? Не не, не е до страв работата, бевте лани, не е до тоа, ај нека ви текне која е тогаш причинатаbozee...e za tva ve smetam za glupi...od kaj vi se ovie informacii be od radikal!? abre aj ne ne zamarajte gledajte si vasata rabota..lubomorni kucina
hahahaahahahahahahaha....e kak se nasmejah saa AREDROMKA IMA KUR TAKA....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: nema so da si merame pogolem i e sekakТоа се навивачи, 2 години навиваат, и ке мерат к*р со нас и Аеродромка. Никогаш нема да бидете ни приближно добри, колку што ние сме сега (а ние сме 10 пати полоши од како што сме биле)
Зоки, паролата што ти ја пишав прееска за Караколев, таа ке иде
Причината е што го скршивте автобусот, и гркот не сака да плаќа автобус повторно.А радикал ги земал од на мајкати вагиналниот отвор. Кај на мајка ти вагиналниот отвор, виде дали јас сум дал некоја информација. Знам јас и вие знаете, само гордоста не ви дава да признаете. Прашајте се зашто нема да дојдете тука? Не не, не е до страв работата, бевте лани, не е до тоа, ај нека ви текне која е тогаш причината
Фени има појак тим, ама и струмица од полусезона ке прави тим. А ако не е во нас титулата, поарно во вас одколку во Скопјето.:smir:Feni ima pojak tim ami kako, koj ne veruvase se uveri sega
zoki ti kazav deka ne treba parola da izmisluvam i jas !!! ne se somnevam vo moznostite na radikal!!! a ti utre u 10:30 u sala da ja pisuvas :baeh:Тоа се навивачи, 2 години навиваат, и ке мерат к*р со нас и Аеродромка. Никогаш нема да бидете ни приближно добри, колку што ние сме сега (а ние сме 10 пати полоши од како што сме биле)
Зоки, паролата што ти ја пишав прееска за Караколев, таа ке иде