Фан клуб: Струмица

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
MeToNo1[MkD] напиша:
Струмица осекам дека ке биде шампион .. им се паднаа се лесни противници .. Мислам дека се фаворити над соколи но да не биде како денеска против амак .. едвај на крај успеавме да победиме
Струмица е со една нога во финалето треба само да го одигра денешниов меч и да игра најдобро што може за да не се посрамоти како вчера со Амак Сп во финалето незнам со кој ке игра све ми се врти накај Вардар иако прво реков дека Работнички ке го освои купот го сменив мислењето заради одличната игра на Вардар и добрите поединици не е важно денес ке ги добиеме двајцата финалисти

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoN DjElAtImUs напиша:
Струмица 2005 во финале !
Од 20.15 играат со Карпош Соколи не е се завршено Соколи го тепаше Мзт ,а Струмица вчера за малце ке загубеше од Амак Сп така да се ке знаеме после 22.00 најверојатно,јас типувам на Струмица :helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Billa Bong напиша:
Од 20.15 играат со Карпош Соколи не е се завршено Соколи го тепаше Мзт ,а Струмица вчера за малце ке загубеше од Амак Сп така да се ке знаеме после 22.00 најверојатно,јас типувам на Струмица :helou:
Ми 2 :toe: да се надеваме ке победиме .. ФОрца Струмица

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Во моментов играат Струмица и Карпош Соколи интересен меч во овој момент 13-11 добра игра на Ефтим Богоев

Едит:Тројка на Грнчаров

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
51-28 Струмица си ја заврши работата уште во првото полувреме мислам ама сепак вреди да се догледа натпреварот до крај Бодоев продолжи со неговото 3 тројки го следи Грнчаров .....
Соколи не направија ништо слабо заразлика од вчера засега се аут ке видиме второто полувреме што ке ни донесе

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
И, Струмица го изгуби финалето...Честитки за Вардар!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
49.329
Епа ај Струмичани нека ви ѕвони на времето рекле ''Мирна вода брег рони'' додека вие и Битолчаните се пувавте тука ко да се вашите тимови дојдени од НБА Bардар ви ја опна титулата од купот.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
itar pejo напиша:
Епа ај Струмичани нека ви ѕвони на времето рекле ''Мирна вода брег рони'' додека вие и Битолчаните се пувавте тука ко да се вашите тимови дојдени од НБА Bардар ви ја опна титулата од купот.
:zver:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
itar pejo напиша:
Ајдее почна пак
Вардар си ја освои титулата и готово може Струмица си дае малку предност како подобра екипа но не е важно важно е дека Вардар го освои купот и толку
Сега кога заврши купот ни претстои завршницата на Супер лигата

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
aerodromka напиша:
ej koga zboram deka grne vi e najdobar ne mi veruvate :toe:
Да да Грнчаров беше најдовар типична двојка тројкаш невиден секоја чест жално што немаше подршка од никој освен од Гоцевски со 18 поени можеби ако имаше подршка ке беше поинтересно на крајот

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Еј Аеродоромка и Итар Пејо ве молам и вие не ме нервирајте не провоцирајте на темата за струмица .. ОВДЕ САМО ФОР АС ФАНОВИТЕ НА СТРУМИЦА а вие одете шарајте си по други теми ..

Бтв .. Мн Сум разочаран од струмица у последна четвртина како да се исплашија од пехарот у ку*** .. Хаџивасилев , Кицулис и Богоев Никој не ја изврши својата задача како што треба ..

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
MeToNo1[MkD] напиша:
Еј Аеродоромка и Итар Пејо ве молам и вие не ме нервирајте не провоцирајте на темата за струмица .. ОВДЕ САМО ФОР АС ФАНОВИТЕ НА СТРУМИЦА а вие одете шарајте си по други теми ..

Бтв .. Мн Сум разочаран од струмица у последна четвртина како да се исплашија од пехарот у ку*** .. Хаџивасилев , Кицулис и Богоев Никој не ја изврши својата задача како што треба ..
Мето, реално!
Ова е најголем успех за струмица досега!
Затоа никогаш не успеваме во спортот, си гледал НБА? Дали таму некој вика нон стоп ШУТ, а откако ќе промашат да го носат у 300пм? и да.. Која кошарка е попозната НБА или Македонската? Овдека не сме научиле да примиме пораз, а камо ли да идеме да играме у европа! може малку позитивно?
ЕВЕ ЈА ИМ ГО ЧЕСТИТАМ НАЈГОЛЕМИОТ УСПЕХ НА СТРУМИЧАНИ, ОДЛИЧНИ БЕВТЕ, НЕМАВТЕ СРЕЌА, АЛИ ЈА СУМ СО ВАС И ВО ДОБРО И ВО ЗЛО, ОДИМЕ НАПРЕД КОН ПРВА ТИТУЛА!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
SANCTIMONIOUS напиша:
Мето, реално!
Ова е најголем успех за струмица досега!
Затоа никогаш не успеваме во спортот, си гледал НБА? Дали таму некој вика нон стоп ШУТ, а откако ќе промашат да го носат у 300пм? и да.. Која кошарка е попозната НБА или Македонската? Овдека не сме научиле да примиме пораз, а камо ли да идеме да играме у европа! може малку позитивно?
ЕВЕ ЈА ИМ ГО ЧЕСТИТАМ НАЈГОЛЕМИОТ УСПЕХ НА СТРУМИЧАНИ, ОДЛИЧНИ БЕВТЕ, НЕМАВТЕ СРЕЌА, АЛИ ЈА СУМ СО ВАС И ВО ДОБРО И ВО ЗЛО, ОДИМЕ НАПРЕД КОН ПРВА ТИТУЛА!
Се согласувам со тебе Сантимониус секоја чест за двата тима Вардар беше поуспешен со помош на судиите.....Струмица го загуби натпреварот во 3 четвртина кога како што рече Богоев секогаш тогаш паѓаме.....Најголем успех се надевам дека Супер лигата ке ја освоите вие и повеќе среќа следниот пат:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom