С
сашенко
Гостин
Не сум голем фан на Федерер хехе отсекогаш сум бил за Надал ама.....
Лесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.
Ова се граничи со дебилизам!!!! Девојче дај бе жити мене направи му услуга на цел форум и не се појавувај веќе? Или па прочитај се чукни ја таа лејката од земја 2-3 пати може ќе ти се спојат жичките да сфатиш што пиша. Федерер што може да победи кој сака кога сака каде сака ќе им плаќа на иснер и колшрајбер да предаваат утакмици :nesvest: Чувај ме боже од вакви луѓеЛесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.
Која вистина бре девојко...Која вистина...Молим те не се брукај,Роже е тенисер кој секогаш ке биде на врвот ти се допагало тоа тебе или не.Зошто да бара да му предадат натпревари?Се слушаш ли што воопшто зборуваш?Се гледа дека од вчера си почнала да гледаш тенис.Вистината боли :baeh:
Дај боже да е така.Хммм, се зезаш или?
Никој не го преценува,неговите достигнувања покажуваат дека е врвен тенисер ама да кажеш дека барал да му се предадат натпревари за да одбрани титулата е дебилно -.-.^ премногу преценуваш, не го правете како да е вонземјанец и дека е најдобар, на времето можеби бил но нема да биде засекогаш, и да голема е шансата да платил за да остане на својата незаслужена позиција само заради углед. Ова долго кружи по интернетот.
Оди лечи се и го молам админот одма бан да и даде на оваа девојка која нема појма деф од тенис и само инает можњ да говори нештоЛесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.
Се прават зделки не викам не но човекот е брилијантен 90 финалиња во кариерата, 16 Гренд Слема, 28 Мастерс Финалиња- 17 Освоени Мастерси 4 години по ред Лауреат на Годината и . . . . . некој работи не се купуваат со пари Роже е еденбеше, не е повеќе. не е дебилно, спортот е голем бизнис на денешницата, ке бидеш изненаден/а какви се не зделки се прават на терените.