Фан клуб: Роџер Федерер

С

сашенко

Гостин
Не сум голем фан на Федерер хехе отсекогаш сум бил за Надал ама.....

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Лесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3. :toe:

^ Ајде не зезај !!

Прв пат слушам вакво нешто дека можело да се праи, да се глуми.
Не ми се верува !?

P

PewDiePie

Гостин
Лесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3. :toe:
Ова се граничи со дебилизам!!!! Девојче дај бе жити мене направи му услуга на цел форум и не се појавувај веќе? Или па прочитај се чукни ја таа лејката од земја 2-3 пати може ќе ти се спојат жичките да сфатиш што пиша. Федерер што може да победи кој сака кога сака каде сака ќе им плаќа на иснер и колшрајбер да предаваат утакмици :nesvest: Чувај ме боже од вакви луѓе

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Вистината боли :baeh:
Која вистина бре девојко...Која вистина...Молим те не се брукај,Роже е тенисер кој секогаш ке биде на врвот ти се допагало тоа тебе или не.Зошто да бара да му предадат натпревари?Се слушаш ли што воопшто зборуваш?Се гледа дека од вчера си почнала да гледаш тенис.
Оваа е искомплексирана и можам да кажам дека е сигурно фан на Рафаел Надал.
Оф леле :nesvest:

Хммм, се зезаш или?
Дај боже да е така.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
^ премногу преценуваш, не го правете како да е вонземјанец и дека е најдобар, на времето можеби бил но нема да биде засекогаш, и да голема е шансата да платил за да остане на својата незаслужена позиција само заради углед. Ова долго кружи по интернетот.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Честито финале, а воедно и турнир. Еве го Федере конечно, овој Фиш е ненпормален ама нема теоретски шанси против Федерер, како што кажав дека Багдатис нема теоретски шанси против Федерер така и сега. Ке го згази.

Честито, и не и замеравајте на Emilija17 наредниот нејни пост без врска ке биде бришен.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
^ премногу преценуваш, не го правете како да е вонземјанец и дека е најдобар, на времето можеби бил но нема да биде засекогаш, и да голема е шансата да платил за да остане на својата незаслужена позиција само заради углед. Ова долго кружи по интернетот.
Никој не го преценува,неговите достигнувања покажуваат дека е врвен тенисер ама да кажеш дека барал да му се предадат натпревари за да одбрани титулата е дебилно -.-.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Роџер Федерер му е името, англиската варијанта.

За Давиденко имаше сомненија дека мести нечови, за Роџер не сум чул.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Му фалеше на Багдатис играта која ја презентираше со Надал тоа е сигурно, во првиот сет добро се сервираше од страна на двајцата и имаше малку брејк топки, но Федерер имаше и малку среќа при 5:4 за него. Како и да е во продолжение докажа дека заслужува да биде победник. Со Фиш и не би рекол дека ќе биде лесно, впрочем никој што го гледал мечот протв Родик не би го рекол тоа, ќе биде интересно исто како да игра против Надал, но на крај мое предвидување е дека ќе излезе како освојувач на турнирот.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не ми го чепкајте Федерер,ке ве пукам:pishtoldz

P

PewDiePie

Гостин
Со Фиш воопшто нема да биде лесно,ама да се надеваме дека ќе ја одбрани титулата Роже.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Оди лечи се и го молам админот одма бан да и даде на оваа девојка која нема појма деф од тенис и само инает можњ да говори нешто

беше, не е повеќе. :) не е дебилно, спортот е голем бизнис на денешницата, ке бидеш изненаден/а какви се не зделки се прават на терените.
Се прават зделки не викам не но човекот е брилијантен 90 финалиња во кариерата, 16 Гренд Слема, 28 Мастерс Финалиња- 17 Освоени Мастерси 4 години по ред Лауреат на Годината и . . . . . некој работи не се купуваат со пари Роже е еден

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ибришени неколку мислења, без врска муабет правите.
Смирете страсти коментирајте си како што треба, а не местенки глупости се карате еден меѓу друг, ке летат банови.

Инаку.
Мислев дека ке биде многу по лесно од ова што испадна, интересно беше во секој случај кога Фиш му зеде сет се изненадив, ама после се излегува како што очекувавме сите, победа на Федерер не толку лесна, ама мислам заслужена беше, добро одигра на турнирот иако имаше откажувања од два тенисера ама доволно изигра доста добро, за да го освои и заслужи.

Честито нека и е на фановите на Федерер, се гледаме (дај боже) во финале на ЈУЕС ОУПЕН. За 8 дена почнува.
Поздрав.
http://forum.kajgana.member.php?39635-Skylark

Kajgana Shop

На врв Bottom