Фан клуб: Роџер Федерер

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Toa e тоа, нешто од корен мора да се промени, со ваква игра не можи да игра очигледно против јаки мавачи како Содерлинг, Бердих... Значи нов тренер, нова тактика, излегувања на мрежа почести, нешто од корен мора да се смени...

Ајде, не е крај на свет. :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Толку,не му се игра повеќе...титули..пари...тоа е...:toe:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Вика дека имал мали повреди... на грбот и на десната нога.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Toa e тоа, нешто од корен мора да се промени, со ваква игра не можи да игра очигледно против јаки мавачи како Содерлинг, Бердих... Значи нов тренер, нова тактика, излегувања на мрежа почести, нешто од корен мора да се смени...

Ајде, не е крај на свет. :smir:
И Јас мислам дека мора нешто Роџер да промени во играта,на мрежа е катастрофален и доста грешки праи...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ај губи се у фан клуб на Надал и не замарај!

Преку глава ми е од дечишта....
Деца ????? Ми се допага......

И не се лутете за глупости....Само ве цитирам, како Вие лани пишувавте во ФанКлуб Надал.....Ова е мојот одговор.....Кога се исмевавте на повредата на Надал и кога рековте дека за него е толку....

Ви врати, дупло, а тродупло ке биде ко ке го стигни вашиот со титулите.....

И сега боли, кога јас ке речам, а кога вие се исмевавте на Надал, никој ништо не ви рече.....Не зборам за поединци, туку комплетно за цел ваш фанклуб......

Јас тогаш само реков дека „топкака се врти“ и вистина е....

Поздрав

P

PewDiePie

Гостин
хахах ќе го стигне надевај се,со тие колена.......... :tv:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Деца ????? Ми се допага......

И не се лутете за глупости....Само ве цитирам, како Вие лани пишувавте во ФанКлуб Надал.....Ова е мојот одговор.....Кога се исмевавте на повредата на Надал и кога рековте дека за него е толку....

Ви врати, дупло, а тродупло ке биде ко ке го стигни вашиот со титулите.....

И сега боли, кога јас ке речам, а кога вие се исмевавте на Надал, никој ништо не ви рече.....Не зборам за поединци, туку комплетно за цел ваш фанклуб......

Јас тогаш само реков дека „топкака се врти“ и вистина е....

Поздрав
Зашто ме мешаш мене во таа група на луѓе? дали мислиш дека на лошо со лошо се враќа... што ќе постигнеш ако провоцираш? Дали егото ќе си го задоволиш, или ќе бидеш попаметен, поуспешен човек можеби?

Бидете малце покултурни, и имајте манири.. јавен форум е.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сигурно со вакви ситници и глупости, нема да го задоволам егото.....Јас не реков за тебе, нигде не споменав имиња...Ти се пријави сам/а...Биди сигурен/а....Затоа тие кои пишеа кај нас, сега ги нема нигде....А и на крај краева, не напишав ниту пцовка ниту нешто со кое се срамам....Во нашиот фанклуб имаше многу такви....

Но никој не може да го оспоре фактот дека овие двајца се најголемите тенисери на денешницата....Тоа е факт

Kajgana Shop

На врв Bottom