Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.831
Поени од реакции
492
Да не е Кавадарци цела Македонија ќе нема што да пие :D инаку добра игра подобрени сте од лани и тоа многу во двата натпревари бете подобри :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.796
Поени од реакции
1.509
Да не е Кавадарци цела Македонија ќе нема што да пие :D инаку добра игра подобрени сте од лани и тоа многу во двата натпревари бете подобри :)
Немавме срека тоа е. Овие кретениве од 2 шанси 3 гола даваат, ние неможиме еден гол од 10 шута да постигнеме.

А и да не спомувам дека при најмал допир во несвест паѓаат како пичиња...

Но им се ближи крајот. Ги надигравме само што не си ги искористивме шансите никој не ни е крив. Оваа игра овој притисок што го играа Реал е лекот. Далеку е разликата од натпреварите од лани. Реал е многу повеке воигран тимски. Мислам дека ке претстои интересна сезона, ке видиме

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.831
Поени од реакции
492
Бензема најдобар играч ќе ви биде оваа сезона според тоа што го гледам сега за сега почнува да игра како во Лион :) исто така и многу асистира

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Неготино синоќе најјакото навивање го имаше за мечот, Моментот кога Реал постигнува гол и се палат Бакли во Хавана :)) Респект за организацијата!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.567
Поени од реакции
14.338
Не знам шо дрес да си нарачам во дилема сум меѓу овие четири.. :D

Плус од Алонсо гостинскиот... Ја мислам од Озил гостинскиот најдобро а, вие што викате ? :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Не знам шо дрес да си нарачам во дилема сум меѓу овие четири.. :D

Плус од Алонсо гостинскиот... Ја мислам од Озил гостинскиот најдобро а, вие што викате ? :)
Ти кажав ја мое мислење на чет :D:D:D:D мислам треба да ме послушаш !! хахаха :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.893

:cuc:

вчера искочи ова, мислам дека никој не го стави до сеа...
Одлично видео,се наежив додека го гледав.

Иначе може некој да ми каже како оди купувањево од Банкок џрси ?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Колку пари е кико овај дред од озил ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.567
Поени од реакции
14.338
Наједноставно ви е да си нарачате преку ова, 1610 денари испаѓа се на севкупно, и дресот да го платиш, и нив што треба, што ни малку не е скапо. :) А имаше пишано на кајгана некој дека не е превара и дека нарачуваат и се тоа стига како што треба.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Наједноставно ви е да си нарачате преку ова, 1610 денари испаѓа се на севкупно, и дресот да го платиш, и нив што треба, што ни малку не е скапо. :) А имаше пишано на кајгана некој дека не е превара и дека нарачуваат и се тоа стига како што треба.
Купувајте си од официјална, за 4 дена испорака на врата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom