- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 936
- Поени од реакции
- 741
Не знам,само Златче ми рече дека Игуаин ќе играл пред БенземаНешто шпекулации околу составот има ?
Не знам,само Златче ми рече дека Игуаин ќе играл пред БенземаНешто шпекулации околу составот има ?
Мур во претходниот живот излеа психолог е биден.Значи колку имат навлезено во психолошкиве ситуаации на фудбалов,алал да му еВечер тренинг отворен за публиката. Паметен потег на Мур, да се мотивираат играчите, а и да си поигра mind games. Не би ме чудело вечер и да истресе нешто за составот...
Пак со 10 играчи бе !?Ова мислам дека ке го видиме утре.
Касиљас, Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело; Пепе,Чаби, Кедира; Озил/Марија, Крис, Бензема.
Се надевам Мурињо ке го свати натпреваров крајно сериозно, пошто комшииве не ми изгледаат баш така.
Нема шанси да паднеме у втор. Лани Милан беше у втор, годинава изгледа и тие ќе одат во прв.Ме интересира дали годинава ќе бидеме од носителите во првиот шешир во ЛШ или паќ ќе се паднеме со некој гигант во групата? Пошто мислам дека Милан ќе испадне годинава во вториот...
Не не тогаш имаше муабет дека го добивме најслабиот противник од противниците во првиот шешир. Нас ни беше втора сезона во вториот...па мислам дека сега ќе е обратно.Пак со 10 играчи бе !?
--- надополнето: Aug 13, 2011 1:45 PM ---
Нема шанси да паднеме у втор. Лани Милан беше у втор, годинава изгледа и тие ќе одат во прв.
--- надополнето: Aug 13, 2011 1:56 PM ---Ова мислам дека ке го видиме утре.
Касиљас, Арбелоа/Рамос, Рамос/Варан, Карваљо, Марсело; Пепе, Чаби, Кедира; Озил/Марија, Крис, Бензема.
Се надевам Мурињо ке го свати натпреваров крајно сериозно, пошто комшииве не ми изгледаат баш така.
Сеуште не ми е јасно,и на оваа утакмица,и на другите ел класика,колку пати ќе излезевме во контра напад (благодарение на пресечени топки од Пепе),и Бензема кој е одличен при контри,не доби нити минута од одиграите 360....стварно незнам зошто....