Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Составот на сезоната во Ла Лига,спроед читателите на „Марка“ изгледа вака:
Формација 4-3-3
Голман: Икер Касиљас(РЕА)
Одбрана: Дани Алвеш(БАР),Рикардо Карваљо(РЕА),Герард Пике(БАР),Виера Марсело(РЕА)
Среден ред: Андрес Иниеста(БАР),Чаби Алонсо(РЕА),Чави Ернандез(БАР)
Напад: Месут Озил(РЕА),Лионел Меси(БАР),Кристијано Роналдо(РЕА)
јак нападов без ниту еден „напаѓач“ у него... :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
абе „реално“... Дренте+Гаго+Албиол > Кун

Плус Дудек да го земат, и така ќе немаат голман... :ROFLMAO:

п.с. шо ти текнало аватар да смениш !? :D
Пошо нема веќе гиф. аватари :)
--- надополнето: May 30, 2011 10:43 PM ---
Само ме чуди како го нема Пујол. Барем лев бек да го стаиле.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам цело време се препуцавате, едните Бензема другите Гонзало. Незнам зошто би имало потреба од нов напаѓач (ѕвезда). Според мене не треба да замине ни едниот ни другиот, двајцата треба да остана. Бензема докажа дека конечно се прилагоди и дека може да се рачуна на него, а Гонзало не заслужуе да биде избркан затоа што бил во лоша форма на крај од сезоната, ПОСЛЕ ДОЛГО ОТСУСТВО! Тоа е најголемиот проблем кј Мадридистите, брзо забраваа што придонел некој за клубот и гледам одма се спомиња бркање. Глупости! Треба да се зачека малку, да видимо како ќе се покаже Гонзало на Копа Америка, ако не покаже ништо и тогај и ако не скине малку од килажата, е тогај треба да се размислуе за нов напаѓач од светска класа. Ако е спротивно, ако покаже Гонзало дека се враќа у форма, тогај треба да се земе некој што ќе биде добра замена у случај некој од горе-наведениве да се повреди (на пр. Негредо или некој сличен на него). Крај краева, ако дојде до тоа и ако загусти (да се повреди некој од овја), ги имамо Хоселу и Мората кој според мене мислим дека би можеле да користа како замена.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ќе дојде ли конечно тоа, Агуерото... не ми се чека више :sneaky:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
може ли да постирате босански,хрватски или српски портали за реал мадрид,имав неколку ама го избришав гугл хромот и ми се избришаа, а не ги памтам имињата, така да сите такви портали што ги знаете постирајте ги или пишете ми во ПП.
благодарам..:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
џабе ти се портали, сите преведуваат препишуваат од ас марка дефенса центарал. тие се главни извори, првие два посигурно а дефенса си фрла насловчиња попикантни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom